Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az őszinteség miért gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az őszinteség miért gáz?

Figyelt kérdés

Kb 55 nővel volt hosszabb-rövidebb kapcsolatom akikkel le is feküdtem.

Szinte az összes nőt úgy kaptam meg, hogy adtam a vagány határozott nekem mindegy flegmát és ennyi.

Ismerkedés keret fordítas hogy ő teperjen és kész is.

Sima ügy.

Viszont engem ez kiábrandít és az utóbbi 3 alkalommal átmentem full őszintébe, játszma nélkül, mivel én egy ilyen hülye tesztelgetős kíserletező vagyok az élet elég sok területén.

És ilyen esti messengerezés közben leírtam egyenesben az aktuálus alanynak, hogy gyönyörű nőnek tartom.

Örülök hogy megismertem és várom a mielőbbi találkozást, és hogy napközben is gyakran eszembe jut az arca a mosolya az illata...

Vagyis nem a vagány rámenős patikamérlegen kimért játszmát és flörtöt toltam, hanem egy enyhén romantikus udvarlást ami nemcsak a testisegre alapozott, hanem mint a masik ember megismeréset is tartalmazza.

és ennyi.

Lekoptattak a pi csaba.

Mind a 3.

Fura nem?

De közben meg ez komoly kritika is szerintem.

Hogy az aki valójaban vagyok, a figyelmesség és kedvesség, őszinte erdeklődés az hogy elkezdem egyenlő félként kezelni a másik embert...érdektelen.

Egy szerep alakítasa viszont garantált siker akár már első randin ágyban vegződéssel.

Ui

Hosszabb kapcsolataimban sem voltak vevők a nők ilyesmire tartósan.

Leegyszerűsítve azt szerették ki nem mondva hogy parancsoljak rá hogy mosogasson el és dugjam meg állat módón miközben húzom a haját.

Ez viszont bennem csalódást szült idővel, hogy egy buta tök ösztönállattal vagyok együtt.

2022. aug. 6. 22:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
48%
Lány vagyok és ugyanezt tapasztalom. Ha lekezelő flegma vagyok, 3-4 óránként válaszolgatok max 3 szóval, arra ugranak a pasik. Viszont ha elmondom, h mennyire bejonnek és komolyabbat is el tudnék képzelni, akkor egyből hanyagolnak. Ki érti🤷‍♀️
2022. aug. 6. 23:20
 2/19 anonim ***** válasza:
94%

Milyen választ vársz?

Nem minden nő gerjed a tépd a hajam, köpj a számba dologra.

Ha csak ilyen nőkkel találkozol, annak is oka van. Valószínűleg egészen más körökben mozogsz, vagy más fog meg elsőre egy nőben, mint amit valóban keresnél hosszútávra.

Végig kell gondolni, hogy hol lehet a hiba. Vagy, a másik lehetőség, hogy végletesen érzelgős vagy. Ez is magyarázhatja miért érzed azt, hogy túl sok a nőknek, aki valójában vagy.

Keresgélni kell, önmagadat adva, ha a cél az, hogy hosszútávon boldog legyél a lánnyal, akit választottál. Ha ezért 100-ból,99 elutasít, akkor ez van, az az egy lesz a lényeg, akinek tetszik, aki vagy.

2022. aug. 6. 23:22
 3/19 anonim ***** válasza:
A legtöbb nőre hajt jó pár pasi, ezért ez megszokottnak számít. Amint valaki nem palotapincsiként viselkedik, már másabbnak érzik és inkább adnak esélyt. A lazaság is pozitív a legtöbb nő számára. A legtöbb barátnőmet én is így szedtem fel és volt, akivel beszéltem is a témáról. Nyíltan megmondta, hogy igen, ha nyomultam volna egyből, akkor nem lett volna semmi, hanem elrakott volna a többi srác mellé.
2022. aug. 6. 23:37
 4/19 anonim ***** válasza:
49%

"Örülök hogy megismertem és várom a mielőbbi találkozást, és hogy napközben is gyakran eszembe jut az arca a mosolya az illata..."

Bocs, de ez olyan, mintha egy régi filmből vágták volna ki. Nem az őszínte az első szó ami eszembe jut róla, hanem az, hogy modoros és mesterkélt. ezért koptattak le, nem azért mert őszinte vagy.

2022. aug. 6. 23:53
 5/19 A kérdező kommentje:

Az ihlette a kerdést, hogy igazaból én elfogadtam ezt a helyzetet és felállast.

Hogy lelkileg egyedül leszek örökre.

Én elvagyok így.

Egy nő fizikailag mindig ott lesz velem azért hogy ne kattanjak be.

Erre ért 1 baleset pár éve.

Kórhazba kerültem hetekre, majd hónapokig lábadoztam...és a nőm nem azt mondta ezalatt, hogy szeretlek és kitartok melletted, mindenben támogatlak hogy felepülj.

Hanem nagyon gáz hogy lenyomorodott tré vagy full alfa csávó.

És ez a nő a kisgyerekem anyja is egyben....

Logikus hogy már nem vagyok vele.

2022. aug. 7. 00:02
 6/19 anonim ***** válasza:

"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"Olyan mélységekbe süllyedünk, ahol már az egyértelműt is megkérdőjelezi az intelligens ember." (George Orwell)

"Jobb, ha azért gyűlölnek, aki vagy, mint ha azért szeretnek, aki nem vagy." (André Gide)

"Minden optimista elhatározás ellenére olykor győz a melankólia; az ember határozottan elbarmolta ezt a bolygót." (André Gide)

2022. aug. 7. 02:56
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
Érdekes nekem csak 2 párom volt. Mindegyik normális. Lehet túl Válogatos voltam. De egyik se állt szóba azóta sem flegma pasival.
2022. aug. 7. 08:34
 8/19 anonim ***** válasza:
76%

Aki 55 próbálkozás után sem jön rá, hogy hol rontja el, ott elég rigid lehet a személyiség.

Megnyugtató lehetne belátni, hogy nem a világ, de nem is a nők tehetnek róla, hogy "lelkileg" egyedül vagy, de erre valószínűleg (hozzáférés híján) képtelen vagy.

Keret fordítás, meg patikamérleg, meg a kísérletezgetés... édes f.szom.

Nem vagy te lelkileg sehol, egy elérhetetlen ideált kergetsz, közben pedig tárgyiasítod és leértékeled a partnered a kapcsolatban.

Újra és újra.

2022. aug. 7. 09:15
 9/19 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem az a gond a magadfajtákkal, hogy megjátszák magukat.

Te vagy az úriember.Vacsora, gyertyafény, bor, szex, étterem, szép szavak-az elején.

Aztán megszámolod,hány darab könyv van a polcon.Ha nem ezer, hanem száz, akkor butább vagyok nálad.Aztán már nem elég az sem, hogy van egzisztencia, miért csak egy kis lakásban élek, miért nem Audival járok, mint a másik, miért nem olyan mindenki, mint Bosra Brown???!!!...

Természetesen te cserébe annyit adsz,hogy először csak okoskodsz a borospoharaid felett, majd ítélkezel, miközben lusta vagy bármivel is jobbá tenni a saját életedet. Arra a szintre jutni, amit te magad is elvársz. Hiszen egy nagybelű, mentális problémás ember például hiába várja a hercegnőt a naplementében. Marad a vasúti jegypénztáros, az elvált házaló ügynök, meg a többi.

Örültem : A Nyúl a bokorból... 😉😉😉

2022. aug. 7. 09:30
 10/19 anonim ***** válasza:
12%
A nőkben genetikailag benne van, hogy taszítja őket az őszinteség. Játszmázni és hazudozni kell nekik, másképp nem fogod érdekelni őket.
2022. aug. 7. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!