Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, lányok! Szeretnétek ezt előre tudni ismerkedéskor?
Az a helyzet, hogy a péniszem meglehetősen kicsi, ami sok nőnek csalódást okozhat. Ezért ismerkedéskor mindig az a dilemmám, hogy elmondjam-e a lánynak, mielőtt még szexre kerül sor.
Ha előre szólok, annak megvan az az előnye, hogy megkímélem magamat egy lehetséges megalázó helyzettől, a lányt pedig egy kínos szituációtól abban az esetben, ha a méretem nem megfelelő neki. Ha már a randizási szakaszban elmondom neki, akkor ő is őszintén megmondhatja nekem, ha ez neki túl kicsi, és korrekt módon, kulturált keretek között véget vethetünk az ismerkedésnek.
Viszont ennek a nyíltságnak megvan a kockázata is. Előfordulhat, hogy a lány nem szerette volna idő előtt megtudni ezt a tényt, és ez veszi el a kedvét a további ismerkedéstől, pedig akár jók is lehettünk volna együtt az ágyban.
Kedves hölgyek, kérlek válaszoljatok őszintén, segítsetek nekem a tanácsaitokkal, nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalataitokra.
Ti szeretnétek még szex előtt megtudni, ha kifejezetten kicsi a férfi pénisze, hogy aztán ennek tudatában dönthessetek a folytatásról? Ha igen, akkor az ismerkedés melyik szakaszában optimális beszélni erről?
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Szerintem várd meg az első szexet, hogy kiderüljön.
Legrosszabb esetben nyomotok egy kölcsönös orált, és mindenki megy a maga dolgára utána.
Én nem akarom előre tudni.
Ha megkedvellek nem a méreten fog múlni, hogy szeretném-e tovább folytatni.
Jó szexuális kultúrával ki tudsz elégíteni egy nőt, mindegy hány centivel rendelkezel.
Én jobb szeretem az átlagos vagy valamivel kisebb méretű pasikat, a nagy mindig fájdalmat okozott és már besokalltam. 30n
Valahol 13 és 14 cm között, kis jóindulattal lehet 14 centinek mondani, mert ahhoz közelebb van. A vastagsága közepes, 4 centi körül van, a legvastagabb részem talán 4 és fél.
De mivel elég nagytestű ember vagyok (viszonylag magas vagyok, hosszú végtagokkal, széles mellkas és vállak), így optikailag még kisebbnek tűnhet.
Ráadásul vérpénisz, ami nyugalmi állapotban nagyon-nagyon kicsire összemegy, alig látszik belőle valami, ami szintén kiábrándító lehet.
Az én péniszem kicsit túl nagy, jól kiegészítenénk egymást.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!