Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves nők, lányok! Szeretnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők, lányok! Szeretnétek ezt előre tudni ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a péniszem meglehetősen kicsi, ami sok nőnek csalódást okozhat. Ezért ismerkedéskor mindig az a dilemmám, hogy elmondjam-e a lánynak, mielőtt még szexre kerül sor.

Ha előre szólok, annak megvan az az előnye, hogy megkímélem magamat egy lehetséges megalázó helyzettől, a lányt pedig egy kínos szituációtól abban az esetben, ha a méretem nem megfelelő neki. Ha már a randizási szakaszban elmondom neki, akkor ő is őszintén megmondhatja nekem, ha ez neki túl kicsi, és korrekt módon, kulturált keretek között véget vethetünk az ismerkedésnek.

Viszont ennek a nyíltságnak megvan a kockázata is. Előfordulhat, hogy a lány nem szerette volna idő előtt megtudni ezt a tényt, és ez veszi el a kedvét a további ismerkedéstől, pedig akár jók is lehettünk volna együtt az ágyban.

Kedves hölgyek, kérlek válaszoljatok őszintén, segítsetek nekem a tanácsaitokkal, nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalataitokra.

Ti szeretnétek még szex előtt megtudni, ha kifejezetten kicsi a férfi pénisze, hogy aztán ennek tudatában dönthessetek a folytatásról? Ha igen, akkor az ismerkedés melyik szakaszában optimális beszélni erről?

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2022. ápr. 16. 14:37
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem várd meg az első szexet, hogy kiderüljön.

Legrosszabb esetben nyomotok egy kölcsönös orált, és mindenki megy a maga dolgára utána.

2022. ápr. 16. 14:41
 2/29 anonim ***** válasza:
82%
Legjobb ha "Péter12centis" néven regisztrálsz be az oldalakra.
 3/29 anonim ***** válasza:
92%
Mennyi az annyi?
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért randin elég meredek lenne!
2022. ápr. 16. 14:43
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem lehet igennel, vagy nemmel válaszolni! Van akinek fontos, van akinek nem! Nálam sokkal előrebb való az, hogy az illető megbizható e, lehet e vele beszelgetni, akar e gyereket, van e egzisztenciaja? Stb. A farokméret nálam nemhogy az utolsó, hanem egyszerüen nem szempont. Nem igy vagyok bekötve. Mindkét tipussal volt kellemes elményem. Viszont vannak nők, akinek meg muszáj a nagy!
2022. ápr. 16. 14:43
 6/29 anonim ***** válasza:
96%
Ha azt hamar elmondod, furcsán jön ki, mintha egyből az ágyba akarnád vinni a kiszemelted. Szerintem a férfiak túllihegik ezt méret témát, elsősorban nem ettől függ a teljesítmény.
2022. ápr. 16. 14:47
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akarom előre tudni.

Ha megkedvellek nem a méreten fog múlni, hogy szeretném-e tovább folytatni.

Jó szexuális kultúrával ki tudsz elégíteni egy nőt, mindegy hány centivel rendelkezel.

Én jobb szeretem az átlagos vagy valamivel kisebb méretű pasikat, a nagy mindig fájdalmat okozott és már besokalltam. 30n

2022. ápr. 16. 14:47
 8/29 A kérdező kommentje:

Valahol 13 és 14 cm között, kis jóindulattal lehet 14 centinek mondani, mert ahhoz közelebb van. A vastagsága közepes, 4 centi körül van, a legvastagabb részem talán 4 és fél.

De mivel elég nagytestű ember vagyok (viszonylag magas vagyok, hosszú végtagokkal, széles mellkas és vállak), így optikailag még kisebbnek tűnhet.

Ráadásul vérpénisz, ami nyugalmi állapotban nagyon-nagyon kicsire összemegy, alig látszik belőle valami, ami szintén kiábrándító lehet.

2022. ápr. 16. 14:52
 9/29 anonim ***** válasza:
0%
Ha magas vagy akkor egy kicsit gáz.
2022. ápr. 16. 14:54
 10/29 anonim ***** válasza:
20%

Az én péniszem kicsit túl nagy, jól kiegészítenénk egymást.

18L

2022. ápr. 16. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!