Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves nők, lányok! Szeretnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők, lányok! Szeretnétek ezt előre tudni ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a péniszem meglehetősen kicsi, ami sok nőnek csalódást okozhat. Ezért ismerkedéskor mindig az a dilemmám, hogy elmondjam-e a lánynak, mielőtt még szexre kerül sor.

Ha előre szólok, annak megvan az az előnye, hogy megkímélem magamat egy lehetséges megalázó helyzettől, a lányt pedig egy kínos szituációtól abban az esetben, ha a méretem nem megfelelő neki. Ha már a randizási szakaszban elmondom neki, akkor ő is őszintén megmondhatja nekem, ha ez neki túl kicsi, és korrekt módon, kulturált keretek között véget vethetünk az ismerkedésnek.

Viszont ennek a nyíltságnak megvan a kockázata is. Előfordulhat, hogy a lány nem szerette volna idő előtt megtudni ezt a tényt, és ez veszi el a kedvét a további ismerkedéstől, pedig akár jók is lehettünk volna együtt az ágyban.

Kedves hölgyek, kérlek válaszoljatok őszintén, segítsetek nekem a tanácsaitokkal, nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalataitokra.

Ti szeretnétek még szex előtt megtudni, ha kifejezetten kicsi a férfi pénisze, hogy aztán ennek tudatában dönthessetek a folytatásról? Ha igen, akkor az ismerkedés melyik szakaszában optimális beszélni erről?

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2022. ápr. 16. 14:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
#10. idióta
2022. ápr. 16. 14:59
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már 17-18 centis péniszt, ami ferde volt és vékony. Ha az a 14 centi vastagságra aranyos, egyenes akkor még jó is. Egyébként az még nem is picit, inkább a 14-et közép méretnek mondanám, az hogy nyugalmi állapotban milyen. Hát jajj istenem. Szerintem az nem lényeges.

Tudj vele bánni ennyi a lényeg.

2022. ápr. 16. 15:28
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
13-14 cm hol lenne kicsi? Ez átlagos méret. Ne beszélj róla ismerkedéskor mert kiábrándító egy olyan férfi aki a farkáról beszél
2022. ápr. 16. 16:23
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezem, hogy ez nem azt jelenti, hogy akkor te mosod kezeid, ha ezzel nem sikerül kielégíteni a nőt, akkor az téged nem érdekel.

De ha valaki a farkáról kezd el beszélni randin, azt offolom. Ezek szerint neki a farka a legfontosabb a kapcsolatban

2022. ápr. 16. 16:24
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy nyugalmi állapotban mekkora, az csak a pasikat érdekli, a nők 99%a tesz rá magasról.

Ez a "kicsi a farkam nyugalmi állapotban" ez olyan a férfiak között, mint a nők között a "nem megy a cipőm a táskámhoz". Az egyik csak a férfiakat, a másik csak a nőket érdekli.

+ A szex nem arról szól, hogy előrántod a diadalmas dákót, bevágod, húzgálod ki-be negyvenöt percen keresztül, aztán elélvezel és vége. A szex az előjátékról, a simogatásról, az ujjazásról, a popsipaskolásról, meg még egy millió más dologról szól a péniszen kívül.

A 13 centi egy szerény de használható méret. Lesznek nők, akiknek nem lesz elég ez biztos. De az is biztos, hogy olyan nők is vannak, akiknek tökéletesen megfelel.

Ne csináld azt, hogy ráfixálsz egyetlen tényre önmagadból. A szex nagyon fontos egy párkapcsolatban, de nem az az egyetlen fontos dolog benne. És igen, a péniszméret is számít a szexben, de nem az az egyetlen amitől jó vagy rossz lesz a szex.

Légyszi gondolj bele, hogy mennyire nevetséges lenne azon görcsölnöd, hogy vajon elég puha-e a nyelved, vagy elég jól nevelt-e a kutyád, vagy elég jó-e a kapcsolatod a szomszéddal, és ez vajon megfelel-e a kiszemelt nőnek. Mert a péniszmérettel együtt ezek is ott vannak a részletek listáján, amiktől aztán áll vagy bukik egy kapcsolat.

2022. ápr. 16. 16:30
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Bennem kiváltana egy olyan kényszert, hogy akkor nekem is el kell mondanom vélt vagy valós hibákat? Mert ha ennyire rá vagy fixálódva egy húsdarabra, rajtam is találnál bőven hibát.
2022. ápr. 16. 16:34
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben biztos nem. Ez tök átlagos méret. Ha randin előhoznád, vagy dobnálak azonnal, vagy csak kiröhögnélek. Mintha én úgy randiznék, hogy bejelentem, mekkora a mellbőségem. Kit érdekel?
2022. ápr. 16. 17:17
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát én lesokkolódnék, ha ezt így első randin közölnéd.

Szerintem ne ezzel indítsd. Hidd el, ha a személyiséged rendben van és a külsőd tetszik az adott lánynak, van köztrtek vonzalom, kémia akkor a péniszed mérete már jóval kevésbé fogja érdekelni mire odajuttok, mert addigra jobb esetben már lesz valami köztetek.

Na meg, itt is igaz, hogy nem csak a méret a lényeg hanem hogy hogyan használod illetve egyéb testrészeid beveted-e hogy a masiknak is jó legyen.

Plusz, minden nőnek is más a genetikája, van aki tágabb eleve, van aki szűkebb.

Várd meg az első alkalmat, ott majd meglátjátok hogy tudtok együtt működni.

2022. ápr. 16. 21:04
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, úgyis megkérdezi, kocsi, lakás, havi bevétel, nyaralás, intim méret, ezek mindig témák az első randin.
2022. ápr. 17. 21:23
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
NE mondd el! Kezeld normális dologként, aztán majd látja a lány, hogy most ezt kapja.
2022. ápr. 17. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!