Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves nők, lányok! Szeretnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők, lányok! Szeretnétek ezt előre tudni ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a péniszem meglehetősen kicsi, ami sok nőnek csalódást okozhat. Ezért ismerkedéskor mindig az a dilemmám, hogy elmondjam-e a lánynak, mielőtt még szexre kerül sor.

Ha előre szólok, annak megvan az az előnye, hogy megkímélem magamat egy lehetséges megalázó helyzettől, a lányt pedig egy kínos szituációtól abban az esetben, ha a méretem nem megfelelő neki. Ha már a randizási szakaszban elmondom neki, akkor ő is őszintén megmondhatja nekem, ha ez neki túl kicsi, és korrekt módon, kulturált keretek között véget vethetünk az ismerkedésnek.

Viszont ennek a nyíltságnak megvan a kockázata is. Előfordulhat, hogy a lány nem szerette volna idő előtt megtudni ezt a tényt, és ez veszi el a kedvét a további ismerkedéstől, pedig akár jók is lehettünk volna együtt az ágyban.

Kedves hölgyek, kérlek válaszoljatok őszintén, segítsetek nekem a tanácsaitokkal, nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalataitokra.

Ti szeretnétek még szex előtt megtudni, ha kifejezetten kicsi a férfi pénisze, hogy aztán ennek tudatában dönthessetek a folytatásról? Ha igen, akkor az ismerkedés melyik szakaszában optimális beszélni erről?

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2022. ápr. 16. 14:37
1 2 3
 21/29 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Miért kellene elmondani előre? Bukta lenne, és felesleges is, nincs jelentősége, ő sem fogja a mellméretét vagy az odalenti dolgait feszegetni, gondolom téged sem a virtuálisan elképzelt kép róla, hanem inkább majd ha arra kerül a sor, az a kinézet számít majd,az ottani együttlét. Ezen most így agyalni az a benyomás, hogy téged csak a szex érdekel és már viszket mindened emiatt, de ez nem igazán jó,ez lerí rólad a csaj előtt, ha randizol.
2022. ápr. 19. 06:34
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom ezt a méretet, egyébként teljesen átlagos és nem kicsi. Egyedül kisebb mérettel volt orgazmusom csak, pedig volt 18-20 cm-s párom is.

23N

2022. ápr. 20. 13:12
 23/29 anonim ***** válasza:
21%
Hány cm magas vagy ? Aki magas, annak nem nagy?
2022. ápr. 20. 22:53
 24/29 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen átlagos a méreted, feleslegesen aggódsz. Szerintem ha te nem hozod szóba, a nőben fel sem fog merülni a téma szex közben.
2022. ápr. 26. 20:26
 25/29 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ne mond el az első szexig. Ott úgyis kiderül,ha tetszik neki akkor nincs miről beszélni,ha nem akkor mindenki megy a dolgára.

Hugom pl azt mondta,hogy kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni.

A redditen egyszer volt fent egy poszt,hogy a nagy szerszámu férfiak lusták az ágyban, azthiszik,hogy mivel nagy ezért kiteszik és szolgáld ki magad odaadják a nőnek. Ellenben a kissebb srácok tudják,hogy bizony átlagon aluliak és ezt kompenzálják kézzel,szájjal,nyitottsággal stb.

Egyik 30as barátnőm úgy mondta,hogy az előjáték után,ha tocsog odalent akár egy darab botot is bedughatok attol is elmegy.

El foglak szomorítani,de az átlag nemiszerv méret 13centi körül van.

Szóval mindenki túloz amikor előjön a méret kérdés. A szexuálpszihológus szerint már 8cm elég egy nő kielégítéséhez!

2022. ápr. 27. 04:47
 26/29 anonim ***** válasza:
72%
@25 Ez a 30 éves barátnőd szimpatikus. :)))
2022. ápr. 30. 16:31
 27/29 anonim ***** válasza:
28%
Én akartam tudni minél hamarabb, amikor még ismerkedtem-randiztam, mert nem szeretem az időpocsékolást. És hetekig ismerkedni valakivel, közben elkezdeni reménykedni egy kapcsolatban, úgy, hogy az egész hosszútávon esélytelen lenne, szerintem felesleges időpazarlás, és érzelmileg sem tesz jót. Ha az ismerkedés közben érzelmek kis kialakulnak, úgy sokkal nehezebb lezárni a dolgot.
2022. máj. 4. 18:17
 28/29 anonim ***** válasza:
88%
Egyebkent olvastam egy hivatalos urológusok által kiadott statisztikát ahol az átlagot 13,2 centinek jelölték meg. Kicsit pontosabb lehet mint a bemondás alapján készült, europa legnagyobb méretével rendelkező magyar 16-17 centis átlag ::)))
2022. máj. 5. 06:00
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes volna szexuál pszichológussal beszélgetned, mert a méreted átlagos. Igen, lesz olyan, akinek túl kicsi, olyan is, akinek túl nagy, hogyha valakinek előre bejelented, kiszalad a világból, mert komoly párkapcsolatnál senkit nem érdekel hány centi: élvezze veled a szexet és kész.
2022. máj. 13. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!