Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondhatom meg neki azt, hogy irritál a túl erős sminkje (púder?)?
Rendes lány, a személyisége is rendben van, öltözködése is, hajstílusa, minden. Egyvalami nem tetszik, sőt, zavaró: túl sok sminket pakol az arcára. Egy bizonyos szint felett már inkább negatívan hat, mintsem előnyös lenne.
Egyébként nagyon sok nőről vélekedek így, de most olyanról van szó, aki kiválasztott.
Meg szoktam dicsérni más dolgok miatt, de ezt pedig szívesen megmondanám neki, hogy ezt nem találja el jól. Mikor lenne alkalmas erre az idő?
Ha már megvan a bizalom, nyugodtan utalhatsz rá, hogy a helyes arcát felesleges vakolattal beburkolni, mert anélkül is jól néz ki. Ha úgy köríted a kérést, hogy az önbizalmát növeled vele, lehet, hogy működni fog.
Viszont arra készülj fel, hogy nem tudod őt lebeszélni, mert egyrészt sok lánynak ma már nincs önbizalma a média és a társadalmi nyomás miatt, smink nélkül meztelennek, ápolatlannak érzik magukat. Másrészt sok nőnél a smink az önkifejezés, személyiség stb része, olyan mint a frizuraválasztás, vagy a tetoválás.
30N
Minél korábban mondd el, mert később úgysem fogod merni, hiszen egyre többet veszíthetsz.
Elmondanám, hogy neki teljesen felesleg ennye vakolatot magára kennie, hiszen eleve szép arca van. Persze más szavakkal, de a konkrét megfogalmazás úgy helyzettől függ, ebben nem akarok tippeket adni.
Mondjad azt neki, hogy neki smink se kell, mert anélkül is gyönyörű. Így nem sértés, hanem bók és igaz is. Ezt egy adott helyzetben mondhatod neki. Esetleg azt, hogy te olyan szépnek látod, ne rejtse smink mögé a gyönyörű arcát mert mindenhogy tökéletes. Ez lehet haladó kategóriás. Nem tudom, mennyire sérti vagy sem. Reméljük nem.
Lehet nincs önbizalma és ezzel próbálja kompenzálni. Én is voltam úgy, hogy dobott rajtam a smink és egy időben sok energiát belefektettem. Nem volt kirívó de inkább buliba szokom most ennyire sminkelni vagy oda sem, mert már elfogadtam magam. Vagy öregszem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!