Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor mondhatom meg neki azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondhatom meg neki azt, hogy irritál a túl erős sminkje (púder?)?

Figyelt kérdés

Rendes lány, a személyisége is rendben van, öltözködése is, hajstílusa, minden. Egyvalami nem tetszik, sőt, zavaró: túl sok sminket pakol az arcára. Egy bizonyos szint felett már inkább negatívan hat, mintsem előnyös lenne.

Egyébként nagyon sok nőről vélekedek így, de most olyanról van szó, aki kiválasztott.

Meg szoktam dicsérni más dolgok miatt, de ezt pedig szívesen megmondanám neki, hogy ezt nem találja el jól. Mikor lenne alkalmas erre az idő?

2021. aug. 28. 23:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
68%

Nem kell lelépned. Ha őt választottad akkor rá mondtál igent, ne próbald alakítgatni mert könnyen a küszöbön túl találhatod magad.

Nekem régen egy haverom volt ilyen, de azt lesz.rtam, csak ilyen viccesen elküldözgettem hogy jól van hagyj már, jaj ne magyarázz, kopás rólam stb. De ő csak barát volt, hadd mondja, kit érdekel. Egyébként volt hozzá elég intelligens hogy barátnőnek mindig természetesebb külsejű lányokat válasszon akiket nem kell cseszegetnie. Ennyi a titok.

Én elhajtanálak téged azonnal ha bepróbálkoznál ilyennel.

2021. aug. 29. 09:05
 12/34 A kérdező kommentje:
Én csak nem értem miért tesznek a nők erőkifejtést és pénzt arra, hogy csúnyítsanak magukon. (szoláriumról dettó ez a véleményem) Nem lenne egyszerűbb a túlzott smink helyett egy kicsit kevesebb? Nemcsak hogy kevesebb munkával jár, de jobban is néz ki.
2021. aug. 29. 09:11
 13/34 anonim ***** válasza:
64%

Vannak olyan nők. Válassz közülük, a többit hagyd békén, úgy néznek ki ahogy nekik tetszik, semmi közöd hozzá.

Még mindig azon vergődsz hogy miattad valakinek változnia kéne. Remélhetőleg nem fog, hanem eligazít merre meddig.

2021. aug. 29. 09:17
 14/34 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem nyugodtan elmondhatod neki, csak arra figyelj, hogy kedvesen, de egyértelműen fejezd ki, hogy pontosan mivel mi a problémád. Ne megszabni próbáld, hogy mit tehet vagy nem, inkább csak javasolj, aztán bízd rá a döntést.

Nekem is kicsit erős, hogy úgy látszik vannak emberek, akikkel erről egyáltalán nem lehet beszélni, mert élből kivágnának egy vélemény miatt.

2021. aug. 29. 09:19
 15/34 A kérdező kommentje:
Ennél ezerféle nagyobb baj létezik, amit el szoktak nézni a másiknak. Ezeknek vagy párjuk sincs és nem is lesz, vagy van és ha ott vannak nem úgy cselekednek, mint ahogy itt leírják.
2021. aug. 29. 09:21
 16/34 anonim ***** válasza:
56%
"Én csak nem értem miért tesznek a nők erőkifejtést és pénzt arra, hogy csúnyítsanak magukon. (szoláriumról dettó ez a véleményem)" Ez a lényeg, hogy ez CSAK A TE VÉLEMÉNYED, másnak pedig teljesen más a véleménye. Saját magának valószínűleg így tetszik, ő pont úgy látja, hogy szebb a sminktől. Sőt, sok férfinek is tetszik ez, nem véletlen, hogy a legtöbb plázacicának van párja.
2021. aug. 29. 09:50
 17/34 anonim ***** válasza:
73%
#15 pontosan. Kimondtad. Akkor nézd el neki hogy hogyan sminkel. De te még erre se vagy képes.
2021. aug. 29. 09:52
 18/34 anonim ***** válasza:
22%
Dicsérd állandóan mikor smink nélkül van, hogy mennyire gyönyörű és tökéletes és magától fog leszokni róla.
2021. aug. 29. 09:57
 19/34 anonim ***** válasza:
56%
Már csak az idomítós hiányzott innen (18).
2021. aug. 29. 10:02
 20/34 anonim ***** válasza:
16%
19# Hol idomítottam?
2021. aug. 29. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!