Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az őszinteség miért gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az őszinteség miért gáz?

Figyelt kérdés

Kb 55 nővel volt hosszabb-rövidebb kapcsolatom akikkel le is feküdtem.

Szinte az összes nőt úgy kaptam meg, hogy adtam a vagány határozott nekem mindegy flegmát és ennyi.

Ismerkedés keret fordítas hogy ő teperjen és kész is.

Sima ügy.

Viszont engem ez kiábrandít és az utóbbi 3 alkalommal átmentem full őszintébe, játszma nélkül, mivel én egy ilyen hülye tesztelgetős kíserletező vagyok az élet elég sok területén.

És ilyen esti messengerezés közben leírtam egyenesben az aktuálus alanynak, hogy gyönyörű nőnek tartom.

Örülök hogy megismertem és várom a mielőbbi találkozást, és hogy napközben is gyakran eszembe jut az arca a mosolya az illata...

Vagyis nem a vagány rámenős patikamérlegen kimért játszmát és flörtöt toltam, hanem egy enyhén romantikus udvarlást ami nemcsak a testisegre alapozott, hanem mint a masik ember megismeréset is tartalmazza.

és ennyi.

Lekoptattak a pi csaba.

Mind a 3.

Fura nem?

De közben meg ez komoly kritika is szerintem.

Hogy az aki valójaban vagyok, a figyelmesség és kedvesség, őszinte erdeklődés az hogy elkezdem egyenlő félként kezelni a másik embert...érdektelen.

Egy szerep alakítasa viszont garantált siker akár már első randin ágyban vegződéssel.

Ui

Hosszabb kapcsolataimban sem voltak vevők a nők ilyesmire tartósan.

Leegyszerűsítve azt szerették ki nem mondva hogy parancsoljak rá hogy mosogasson el és dugjam meg állat módón miközben húzom a haját.

Ez viszont bennem csalódást szült idővel, hogy egy buta tök ösztönállattal vagyok együtt.

2022. aug. 6. 22:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

Ne nevezzeük már őszínteségnek a sablonszöveget. Erőletett, mesterkélt és erősen szexre menő üzenete van.

És akkor sem őszínte voltál, hanem felvettél egy másik szerepet. VOlt ilyenben részem, én is menekülök a műmájer "romantikusok" elől.

Ja, és amikor egyéb okok miatt befejeztem az ismerkedést, a romantikus, széplelkű pasi rögtön átment tahó bunkóba.

AMit te csináltál, az nem őszínteség volt, hanem szerepjátszás, és ezt érezni.

2022. aug. 7. 12:00
 12/19 anonim ***** válasza:

"Leegyszerűsítve azt szerették ki nem mondva hogy parancsoljak rá hogy mosogasson el és dugjam meg állat módón miközben húzom a haját."

Ja, akinek bejött a prosztó stílusod és szóba állt veled, attól mit vársz?

2022. aug. 7. 12:02
 13/19 A kérdező kommentje:

Írtatok nagy igazsagokat.

Viszont abban nincsen igazatok hogy amit írtam az megjatszott es modoros.

Ott és akkor tényleg azt gondoltam.

A masik dolog, hogy az életem evekig abból állt, hogy vittem a gyerekem oviba, utána mentem erte, aztán mentünk jatszóra...nekem ez volt a boldogság.

Teljesen eltűnt az életemből a jatszma.

Elegedett voltam.

Kb az az erzés hogy megvan mindened, keszen vagy és csak éled az eleted szereted a csaladod.

Nezed ahogy nő a gyereked megmutatod neki a vilagot.

Aztán szakítás stb, viszont testi igények meg vannak.

Sűrgetőek.

Így újra indult a jatszma a csajozás...amit a hatam közepére sem kívánok már a nyugodt és kiegyensúlyozott de kettétört életem után.

Ezert hogy ne dilizzek be az unalomba próbálok ki ilyen dolgokat.

Sose voltam sokat egyedül.

És ítélkezni sem szoktam már.

Amiket írsz 9es az fiatal koromban valóban jellemző volt rám.

De rájöttem 30 éves korom körül hogy nem formalni vagy megvaltoztatni kell a masikat, hanem eleve olyat találni aki úgy jó ahogy van.

És ha nagyon mas pont az a jó mert be tud mutatni egy új számomra ismeretlen vilagot nekem.

Ettől függetlenül mostanàban 2 eset van.

1. A nő 1 het után közli hogy én vagyok az igazi, költözzünk össze

2. Problémas kisgyerekes pasi vagyok ezert inkább hagyjuk.

Az a gond hogy a fullos nők mindig a 2es csoportban vannak..

2022. aug. 7. 15:09
 14/19 anonim ***** válasza:
16%
Hú... Bámulatos, hogy néhány női válaszolóban mennyi frusztráció fér el...
2022. aug. 7. 15:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Szóval az 55 nő egyike sem volt szerinted rendben. Nem merült a kérdés, hogy esetleg veled a gond?
2022. aug. 7. 15:44
 16/19 A kérdező kommentje:

15.

Ilyet nem mondtam.

Különben nem maradtam volna közülük többel évekik vagy évtizedig együtt.

Pontosan ezért van viszonyítasi alapom.

Mert tudom hogy leteznek okos intelligens igényes és szép nők.

A kerdés a jelenről szól.

2022. aug. 7. 15:54
 17/19 anonim ***** válasza:
44%
Eddig 58 gyökérrel volt dolgod. Majd ha egyszer lesz nőd is végre elsőre az életedbe, akkor legyél őszinte.
2022. aug. 7. 16:52
 18/19 A kérdező kommentje:

Igen 17... ez a része tiszta előttem is.

Randi, hatalmas töcskölés, ágyba reggeli és utána logikus a női reakció és a vevő képessegük a romantikára az őszintesegre.

De én azt akarom, hogy màr a testiség előtt akarjon engem mint embert megismerni.

Vagyis vilagos előttem is a sorrend.

Én azt nem ertem, hogy ha nem sorrendben haladok, miert lesz egészen más a vegeredmény?

2022. aug. 7. 21:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Mert amíg ezek az elvárások teljesülnek, addig ki tudod elégíteni a vágyaikat és amíg valakinek az a legfontosabb hogy kielégítsd a vágyait, addig nem vagy fontos számára mint személy, sokkal inkább mint használati eszköz. Nemcsak a férfiak használják a nőket, a nők is használják a férfiakat.

3 kontextus:

vágy > elvárás > (ki)használás

Amíg ezek állnak az első helyen és nem te, tudhatod hogy nem te leszel számukra a legfontosabb.

2022. aug. 7. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!