Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy viszonyultok az őszintesé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viszonyultok az őszinteséghez,egyenességhez, taktikamentességhez ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy férfival,túl vagyunk jópár randin,le is feküdtünk egymással. Mindketten hosszú kapcsolatból szálltunk ki kb fél éve. Mikor elkezdtünk beszélgetni megegyeztünk, hogy csak ismerkedünk, semmi komoly,kellemes szabadidőpartnerség és nem sietünk sehová.

Két hete tart és azt vettük észre, hogy eléggé egymásra kattantunk, hiányzunk egymásnak, semmivel sem keres kevesebbszer mint én, figyelmes, kísérget,szóval rendesen nehéz külön lennünk.

Azt veszem észre ha írok neki valami bensőségeset, hogy de jó lenne most látni, lassan telik a nap nélküle és hasonlók azonnal reagál és úgy tűnik rímel az én hangulatomra,érzéseimre.

Míg így reagál ugye nem tart valami pszichotikus ragaszkodó nőnek? Úgy érzem ő is mondaná, csak neki valahogy nem jön ilyen könnyen. Ha nem érzek hamis hangot a válaszaiban, szavaiban el merjem engedni magam? Volt már párszor az életem során, hogy magamra maradtam az érzéseimmel, nem szeretnék csalódni.

Nektek ez szimpatikus lenne, ha nem nyálas, de őszinte egy nő, és tudomásotokra adná hol "tartatok"?

2021. okt. 18. 14:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Öhm, tetszene (nekem lassabban), de szerintem ha ilyen lenne a kapcsolatotok, ezt neki írnád, nem idegeneknek, akik nem láttak meztelenül.
2021. okt. 18. 15:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Látom sikerült kiragadnod a lényeget.
2021. okt. 18. 15:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp érdemes lenne személyesen átbeszélni, esetleg a kölcsönös (?) érzelmek okán változott-e a hozzáállás mindkét oldalról a kezdeti kötetlen kapcsolathoz képest. Hogy ő is azt érzi-e amit te.
2021. okt. 18. 15:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Őszinte, taktikamentes válasz volt.
2021. okt. 18. 15:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem akarnék én nagyon engedni az érzelmeknek. Egyszerüen csak jobb, érdekesebb mint számítottam rá.
2021. okt. 18. 15:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor mit vársz tőle, vagy tőlünk?
2021. okt. 18. 15:15
 7/12 anonim ***** válasza:
mi a baj az érzelmekkel?
2021. okt. 18. 15:20
 8/12 A kérdező kommentje:

Lehet ilyen hamar jó? Vagy bekattantam nagy magányomban, fene sem tudja.🙂

Igazatok van. Csak sosem volt kenyerem a várakozás,kimértség.

2021. okt. 18. 15:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én egy hónap után tudtam, hogy el akarom venni feleségül a barátnőmet. Pedig én is egy hosszú kapcsolatból szálltam ki pár hónappal előtte.

Néha csak így jön az isteni szikra és bumm, azonnal tudod, hogy Az a Nő / Férfi.

Rohadtul ritka eset ez, szóval értem az óvatosságodat, kérdező. De simán lehet, hogy most megtaláltad azt a férfit, akivel egy pillanat alatt egymásra hangolódtatok. Ne parázd túl. :)

2021. okt. 18. 16:41
 10/12 anonim ***** válasza:
"Hogy viszonyultok az őszinteséghez,egyenességhez, taktikamentességhez ismerkedésnél" - alap elvárás, enélkül nem folytatom az ismerkedést.
2021. okt. 18. 17:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!