Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolja azt sok férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja azt sok férfi, hogy az őszinteség nem kifizetődő? Úgy hiszik, ha őszinték lennének, nem lehetne semmi?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert pl összejöttem vkivel, akiről most kiderült, hogy nem független. Nem ez a része zavart igazán, ez is, de én ugye független vagyok, azt csinálok, amit akaraok és azzal, akivel. A hazugság része, ami betette a kaput. Más néven mutatkozott be és azt mondta egyedülálló. Na most, ha őszinte és úgy kezdi, hogy xy vagyok, feleségem van, de tetszel, azt többre értékeltem volna. A súlyos hazugságok nálam azonnali szakító okokok. Miért nem őszinték az emberek ilyen helyzetben? Elsősorban férfiak válasza érdekelne. Köszönöm

2023. aug. 1. 23:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
Vele se őszinte tehát semmit az sem
2023. aug. 2. 09:43
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
9. +1
2023. aug. 2. 10:02
 13/15 anonim ***** válasza:
28%
Többre értékelted volna az őszinteséget, de akkor nem fekszel le vele. Ezért hazudott.
2023. aug. 2. 10:11
 14/15 anonim válasza:
28%
Mert mindenki a mesét akarja hallani. Mivel a mesékhez vannak szokva az igazság unalmas, vagy riasztó nekik.
2023. aug. 2. 10:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert ott a kegseg hogy eltaszit
2023. aug. 5. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!