Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ronda lányok! Ti elvárjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda lányok! Ti elvárjátok az aktuális pasitoktól hogy kamuzzák azt hogy szépek vagytok vagy jobban bejön az őszinteség?

Figyelt kérdés

Igen, nem vagy szép, de kellesz.

F/32

2022. dec. 22. 00:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Inkább kamuzzon.
2022. dec. 22. 00:53
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Szerinted Bazsi ki akarja azt hallani, hogy ne hogy a, de még b, meg c terv se lenne, ha lenne bárki más? Hogy randa, de üríteni jó, mert tüzet hányással is lehet oltani? Gyanítom senki.
2022. dec. 22. 01:17
 3/14 anonim ***** válasza:
29%

Nekem kifejezetten tetszenek a rondább csajok. Persze nem arra a kategóriára gondolok, aki ha lemegy a bányába akkor felszalad a szén. Hanem az ilyen kis csufi csajok akik őszintén megbecsülik ha egy férfi törődik velük.

Ez valami fétis lehet nálam, mert amúgy voltak nagyon jó nőim is, lehetnének is. Fene tudja, kicsit defektes vagyok :D

Na amit kiakartam ebből hozni, hogy az ilyen kis ugly csajok amúgy nagyon önbizalom hiányosak. Tudják magukról, hogy nem szépek. Szóval ha bekamuzod neki, hogy hmm de jól nézel ki, akkor az esetek nagyobb hányadában gúnyolódásnak veszik.

2022. dec. 22. 01:20
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

Na mi van, valaki érdeklődik irántad?

Talán mégiscsak van isten...

Ebben az esetben talán jobb teljes egészében kerülni ezt a témát. Ne hozd fel a külsejét, hanem beszélj arról, hogy mit kedvelsz benne.

2022. dec. 22. 01:45
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen elvárják. Hiszen állandóan olyan kérdéseket tesznek fel , amire csak hazudni lehet.
2022. dec. 22. 07:04
 6/14 anonim ***** válasza:
A finomzserbo Balázs új nickneve?
2022. dec. 22. 07:42
 7/14 anonim ***** válasza:
56%
Minden nő arra vágyik, hogy a párja szépnek lássa. Azt szeretnénk mindannyian, hogy őszintén mondjátok, hogy tetszik nektek. A világ legszebb és legcsúnyább nője is.
2022. dec. 22. 08:09
 8/14 anonim ***** válasza:
51%

Nem értem, hogy lehet valaki csúnya? Persze, naturon mèg a szépségkirálynő mellett is elmennèl az utcán.

Szerintem csúnya nő nem létezik, csak olyan, aki nem foglalkozik a külsejével.

2022. dec. 22. 08:25
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha nem vagyok esztétikus, és neki is szubjektíven sem az esete a testem, hát ez van. Szerencsére ennél lényegtelenebb tényező nincs szóval...

2022. dec. 22. 08:51
 10/14 anonim ***** válasza:
75%
Ha valakit szeretsz, az attól lesz szép, hogy szereted.
2022. dec. 22. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!