Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda lányok! Ti elvárjátok az aktuális pasitoktól hogy kamuzzák azt hogy szépek vagytok vagy jobban bejön az őszinteség?
Figyelt kérdés
Igen, nem vagy szép, de kellesz.
F/32
2022. dec. 22. 00:30
11/14 anonim válasza:
Mindenkinek vannak szép részei, a szeme, a szempillái, a szája, egy szép mosoly, vagy a fogai, a bőre, a keze vonala, a körmei vagy nőknél ugye tipikus a csúnya arc szép mell valamiért, férfiaknál is vannak csúnya arcú de nagyon szép testű férfiak. És ez még csak a külső.
Miért ne lehetne szeretni?
12/14 anonim válasza:
Ha nem vagyok szép, de kellek, akkor csak a puncim kell, arra meg vannak nálam szebb nők, szóval inkább hozzájuk menjen.
13/14 anonim válasza:
Ezt így ne mondja a szemembe, látom én magamtól is, hogy mi újság van.
14/14 anonim válasza:
Mivel a szépség relatív, és a közízlés szerint ronda emberek is tetszhetnek másoknak (csak nem olyan arányban, mint a közízlés szerint szépek), én azt várom el, hogy alapvetően olyan ember ismerkedjen velem, aki szépnek tart... így meg igenis "elvárom" tőle, hogy azt mondja, szép vagyok, mert inkább maradok egyedül, mint olyan baromállattal, aki igazából ürítőtartálynak használ meg "hogy ne unatkozzam legyen mellettem vki / elvárja a társadalom meg anyukám, hogy párkapcsolatban legyek". Én is voltam már olyan férfival párkapcsolatban, akit több ismerősöm rondának tartottt... DE NEKEM TETSZETT. És ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!