Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az átlagtól szebb nőknél az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagtól szebb nőknél az őszinteség miért tabu?

Figyelt kérdés

Miert csak játszmával érhető el a bizalmuk?

Szóval ment a szokásos ismerkedes .

Egy helyen dolgozunk és odamentem, megnevettetem.

Majd mesélt az életeről türelmesen meghallgattam mert erdekelt.

Bejelölt fészen én meg írkáltam neki messengeren és nevetett...majd komoly dolgairól is írt.

Stb ment minden a sínen.

Ürügyekkel az én munkahelyi pozícom fele jött, lesve ott vagyok e.

En meg kiszúrtam ertékeltem és csak pont annyit szívtam a vérét erte amin még nevet.

Aztán elhívtam randizni, erre nem....

Nevettem és mondtam semmi gond es game ltem tovább.

Nem fog engem kizökkenteni.

A kicsit is jobb nők eleve vagy ezerszer utasítottak már vissza a vege megis az lett ami, győzelem.

Ő meg esténtént szivecskeket küldött stb.

Aztán ezekre 2 napra én bepiáltam a haverjaimmal....

És abban az állapotban ott és akkor valahogy jó ötletnek tűnt őszintének lenni ebben a szakaszban.

Sokszor jött már be nekem a nyers őszinteség.

Így fullba leírtam mennyire tetszik nekem, egyertelmű hogy én is neki és hogy szeretném jobban megismerni őt, és amire enyhén furának tartom azt a reakciót, hogy azok után ami köztünk zajlik ő elutasítja a randit.

Azonnal üzi megnéz

Erre nulla válasz=kiadtad magad=gyenge vagy, én győztem a keretharcot én vagyok az értékesebb így ezek után már ignorálhatlak....

Összefutottam vele élőben és nem magyarázkodtam hogy bepialva kiadtam magam, hanem először nyomta a hűvöset amit én lesza rtam és toltam a szokásost ugyanúgy és a végén már kacagott kereste a tekintetem.

Megis...most eltelt 3 nap és nulla.

Semmit se ír.

Én meg nem vagyok koldus nem fogok esengeni.

Szóval egy ismerkedési jatékban miért ekkora gáz és nagyon durván ertékcsökkentő őszintének lenni és megmondani nyíltan az adott személynek hogy mennyire tetszik ő nekem?

2023. máj. 6. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem gáz elmondani, de ha ő nem viszonozza az érzéseid, akkor gyalogolj le róla, annak a nőnek egósimogató, unsloműző, vagy tartalék vagy. Semmi más.
2023. máj. 6. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Itt egyedül te játszmáztál. Többször is.

Ő csak simán nem akart tőled többet.

2023. máj. 6. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
A kettes valasz +1
2023. máj. 6. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Jófejnek tart, de nem jössz be neki. Nem a részeg üzeneted miatt, hiszen már előtte sem akart veled randizni.
2023. máj. 6. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
Vicc, hogy ebből az egészből ezt voltál képes kihozni, mikor egyértelmű, hogy simán csak nem akar veled lenni.
2023. máj. 6. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
2 ✅️
2023. máj. 6. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
10%
Úgy eleve a nőknél tabu az őszinteség.
2023. máj. 7. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!