Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedek egy nálam picit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy nálam picit idősebb nővel akinek van egy általános iskolás gyereke ha randira hívom a nőt akkor olyan programot kéne találnom amin a gyereke is jól érezné magát? Vagy első randin csak magunkra gondoljak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy nőcsábász ezt le kell szögezni ezért is kérdezem szóval ha találkozóra hívom csak őt hívjam vagy úgy hívjam hogy "gyertek" mondjuk mozi állatkert stb tehát többes számba tekintsek rájuk?
2023. aug. 29. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Jajj ne, ez nagyon korai lenne még. A lehető legrosszabb ötlet :")

Én kisgyerekes anyuka vagyok, de biztosan nem vinném el a fiamat egy vadidegennel programozni. Fél év (és jó sok randi) után, ha meggyőződnék róla, hogy jó ember, akkor esetleg...

2023. aug. 29. 21:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod :)
2023. aug. 29. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

Én anyaként úgy gondolom hogy nem mutatjuk be a gyerekünknek az új kapcsolatunkat amég nem komoly. Elvált szülőknél amúgy ez egész megoldható, mert akkor apás hétvégén találkoztok.

De ezt inkább vele beszéld meg hogy hogy szeretne jönni, gyerekkel, vagy nélküle.

2023. aug. 29. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt pont tőle kéne megkérdezni, hogy randi kettesben vagy találkozó együtt a gyerekkel?

Sok mindentől függ.

Nyilván jó pontnak fogja gondolni, hogy akár a gyerekkel együtt is taliznál vele :D

F

2023. aug. 29. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
97%
Anyaként a randikat apás hétvégékre raktam.
2023. aug. 29. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
A nem vagy nagy nőcsábász az a gyerekes anyából kiderült.
2023. aug. 30. 01:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Léteznek még ilyen rendes férfiak?

Egyedül neveltem fel a gyermekemet, mert elváltam, amikor 10 hónapos volt.

Soha senki nem akart velem kapcsolatot. Udvaroltak ugyan, de amikor megtudták, hogy kis gyermekem van, azonnal eltűntek.

Az egyik férfi meg is mondta, hogy nagyon tetszem neki, de ő kizárólag olyan nőt keres, akinek nincs gyermeke, mert nem szeretne másnak a gyermekével foglalkozni. Érdekes, mert neki volt!

Szóval végül egyedül maradtam. Nagyon nehéz volt, de egyedül felneveltem a gyermekemet, most 22 éves és egyetemre jár.

Viszont én sokkal idősebb lettem és ezzel az esélyeim is csökkentek, hogy egyszer legyen egy rendes, megbízható társam.

2023. okt. 2. 03:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!