Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoljak most róla? 55N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak most róla? 55N

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival, időnként randizunk. Állítólag szerelmes, nagyon udvarol. Mégis vannak olyan figyelmeztető jelek, amelyek aggasztanak.

A nyáron, nagy kánikulában elmentünk együtt a városba ügyintézni a dolgainkat. Kegyetlenül meleg volt, már szomjasak voltunk. WC-re kellett mennem, egy piac volt a közelben. Mondtam, hogy ott van wc. Azt mondta, menjek csak, addig ő bemegy a Postára, elintézi a dolgait.

Elmentem a piacra, wc után eszembe jutott, hogy valamikor láttam, hogy ott árulnak jégkását. Gondoltam, veszek kettőt, a barátomnak is biztos, hogy jólesik. Kerestem, de nem találtam jégkását, ezért körülnéztem, hol tudnék venni 2 hideg üdítőt. Sajnos a piacnak azon a részén nem volt üdítő sem és, mivel a barátom várt rám, vissza mentem a Postához.

Nem volt ott, körülnéztem. Az út túloldalán jött felém, kezében egy jéghideg energia itallal. Azt hittem, nekem hozza...

Hát nem. Iszogatta és kérdezte, megyünk-e vissza az autóhoz?

Nekem nem vett semmit!

Próbáltam rávezetni, hogy vegye észre magát, ezért kérdeztem, hol vette, mert én is nagyon szomjas vagyok. Azt mondta, két utcával odébb, nincs közel.

Nagyon melegem volt, ezért nem akartam oda is gyalogolni, inkább beültem az autóba. Megitta az italt úgy, hogy meg sem kínált, egy korttyal sem.

És az sem jutott eszébe, hogy elvigyen a közértig...

Szólhattam volna, de nem akartam, kíváncsi voltam eszébe jut-e? Hát nem.

Következő történet: vásároltunk a közértben, két külön bevásárló kocsiban, mindenki magának. Kivártuk a sort, kipakoltunk külön-külön a szalagra és akkor szólt a pénztáros lány, hogy csak KP-val lehet fizetni, mert nem működik a terminál. Láttam, hogy a vásárlók bosszankodnak, ahogy a barátom is, mert csak bankkártya volt nála. Felajánlottam, hogy kölcsön adok neki készpénzt, ne kelljen ott hagyni az árut. Azonnal elfogadta, megköszönte és azt mondta, legközelebb vissza adja.

Nem adta vissza legközelebb és azután sem kb. egy hétig. Nekem pedig kellemetlen volt, hogy szóljak. Azt hittem, elfelejtette, de kiderült, hogy nem!

Az egyik napon, mielőtt hozzám jött, bement egy nagy boltba, valamire szüksége volt, ezért beugrott azt megvenni. Ezen kívül, eszébe jutott valami, amiről úgy gondolta, hogy nekem otthon hamarosan kelleni fog (tévedett) és kérdés nélkül megvette a pénzemből. Ráadásul magas áron, mert abban a boltban minden háromszor annyiba kerül, mint máshol.

Amikor megérkezett oda adta és mellé a maradékot a kölcsön kapott pénzemből.

Ezután elgondolkodtam azon, hogy érdekes, nem siet vissza adni a pénzt, amit kölcsönbe kap és úgy látszik, hogy szeret kérdés nélkül rendelkezni másnak a pénzével?

Vagy tévedek?

2023. okt. 2. 03:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Lehúzós gyökér, rengeteg ilyen van.
2023. okt. 2. 04:53
 2/23 anonim ***** válasza:
25%

Nem akarom megvédeni az embert de azt vedd számításba mint lehetséges dolgot, hogy túl sokáig volt egyedül és annyira megszokta az egyedüllétet, hogy eszébe sem jut. Nem tud két emberre gondolkodni. (Ezt saját magamból kiindulva mondom mert egy ideig nekem is volt aztán észrevettem magam)

Vagy egy másik opció, hogy nincs testvére és sose alakult ki ez. (Ezt ugye nem tudhatom. )

Nem gondolnám, hogy egy lehúzós érzéketlen barom talán finoman lehet jelezni.

2023. okt. 2. 05:14
 3/23 anonim ***** válasza:
76%

Én meg azt mondom, hogy ne vesztegesd rá az idődet. Én nem fogadom el a 3. válaszadó kommentjét. Ugyanis, ha ismerkedésre szánja magát valaki, annak észre kell magát venni. Senki sem tartott pisztolyt a fejéhez, hogy márpedig meg ismerkedni kell a kérdezővel.

Ez szimplán gyökérség és igen, egy lehúzós barom. Ne haragudj, azért kánikulában csak magának vesz jégkását. Az azért durva.

Na mindegy, nem is ecsetelem tovább. Kérdező, ezek hatalmas red flegek.

2023. okt. 2. 05:30
 4/23 anonim ***** válasza:
78%

Elég kiábrándító valóban. Ilyenekre én is érzékeny vagyok. És ez nem csak párkapcsolatban működik, hanem pl. kollégák között. Múltkor elmentünk ebédelni egy kifőzdébe és én meg egy másik kolléga nem tettünk a tálcánkra poharat. Mire a harmadik megkérdezte, hogy kérünk e hozzon e nekünk. Tuti nem volt benne semmi hátsó szándék, csak észrevette. Figyelmesség, ami az emberedből úgy néz ki teljesen hiányzik. Pénzköltésről meg nem is beszélve.

40N

2023. okt. 2. 06:16
 5/23 anonim ***** válasza:
75%

Nem korrekt, ráadásul bunkó is. Veled egyidős? Ha igen, akkor még agyilag is visszamaradott..

4-esel értek egyet!

2023. okt. 2. 06:20
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

Sóher, magának való...erre nincs mentség, ő ilyen és kész.

Én biztos kidobnám.

2023. okt. 2. 06:29
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
Ha randin vagy akkor eleve illik elkísérnie a nőt például a wc-ig és ott megvárni. Nem saját ügyeket intézgetni addig. Önként kellene felajánlania, hogy vegyetek valamit inni, ha meleg van. Stb. Te is tudod, érzed, hogy ami nem elfogadható már 15, 25 és 35 évesen sem, az 55 évesen pláne nem az. Instant lapát.
2023. okt. 2. 07:02
 8/23 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos egyet kell értenem a többiekkel, ebben a kapcsolatban te csak rosszul járhatsz. Nekem is volt részem hasonlóban.
2023. okt. 2. 07:48
 9/23 anonim ***** válasza:
85%
Rakd ki.
2023. okt. 2. 08:00
 10/23 anonim ***** válasza:
85%
Azonnal hajtsd el a verbe
2023. okt. 2. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!