Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha szexuálisan nagyon odaadó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szexuálisan nagyon odaadó a férfi, azt jelenti, komolyan gondolja?

Figyelt kérdés

Másfél hónapos ismerkedés során a sokadik szexuális együttlétnél is a férfi addig "küzd" kitartóan, amíg a nő el nem élvez - még ha ez sokáig is tart. Előfordul olyan is, hogy csak kinyalja a nőt és nem vár cserébe kényeztetést. Szerintetek ez annak a jele, hogy komoly kapcsolatra vágyik a nővel?

38 a férfi, 32 a nő

2023. júl. 31. 13:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Ebből nem sok minden derül ki magáról a kapcsolatról, de ha ott minden klappol, akkor igen, valszeg azt jelenti.

De nem tudjuk, mit mondott, hogy viselkedik, stb.

Nem értem, miért a szexet emelted ki. Másban milyen?

2023. júl. 31. 13:58
 2/14 anonim ***** válasza:
32%
Ez annak a jele , hogy sokáig nem volt nővel és most nagyon oda van érte.
2023. júl. 31. 14:06
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

Ez jó jel. Egyenlőnek kezel téged a szexben.

Bár szerintem ez alap dolog kellene hogy legyen.

2023. júl. 31. 14:36
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

Őszintén?Szerintem ez semmit nem jelent.

Én már jártam ugyanígy, aztán kiderült, hogy épp szünetet tart a barátnőjével, akivel amúgy tartja a kapcsolatot.

2023. júl. 31. 14:43
 5/14 anonim ***** válasza:
9%
Rossz szexualis kultura, ha a nore teljesitmenykenyszert helyez az orgazmus eroltetesevel. Nem az orgazmus meglete a mervado a szexben, hanem az intimitas. Az regen rossz, ha nem volt orgazmusod es erre azt mondod, hogy akkor ez rossz szex volt. Az se megoldas, ha masfel orat reszel a him. Kicsit edukaljatok magatokat.
2023. júl. 31. 14:46
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

#5 Részben igazad van.Azért érdekes, hogy csak a nőnek kell azt mondani, hogy de jó volt a szex orgazmus nélkül(pedig amúgy a nő képes rá).

Érdekes, egy férfitól sem hallottam még, hogy nem az orgazmus a fontos, de jó volt nélküle is a szex.

Nem, igazából nincs túl sok különbség a kettő között.

2023. júl. 31. 14:49
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

Tapasztalatból mondom, hogy nem számít. Nem egy férfival volt casual viszonyom, mindegyik nagyon odaadó és önzetlen volt az ágyban, de ez ennyi volt. Ez egyébként teljesen alap kéne, hogy legyen függetlenül attól, hogy komoly kapcsolatot keres vagy sem. Egy normális embernek a szexben ugyanolyan fontos a másik öröme, mint a sajátja.

Azt, hogy mit szeretne tőled szerintem kérdezd meg tőle.

2023. júl. 31. 16:51
 8/14 anonim ***** válasza:
16%
Megszokod es ha egyszer vegez veled fel ora utan szemre hanyast teszel neki..
2023. júl. 31. 16:58
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Ez inkább személyiségfüggő. Volt csak szex kapcsolatom is, amiben a pasi az én élvezetem helyezte előtérbe és egyikünk sem gondolta komolyan.
2023. júl. 31. 17:01
 10/14 anonim ***** válasza:
63%
Ha odafigyel a másikra vagyis odafigyelnek egymásra nagyobb az esélye hogy újra használhatja azt a testet… ennyire egyszerű
2023. júl. 31. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!