Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolják az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják az emberek erkölcstelennek azt, ha valaki párhuzamosan több emberrel is ismerkedik és eljárkál randizni?

Figyelt kérdés
Valaki elmagyarázná számomra is érthető módon, hogy ez miért erkölcstelen? Olyan az érzésem, mintha mini-megcsalásnak lenne beállítva.

2023. aug. 14. 09:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem erkölcstelen, amíg nem szexelsz párhuzamosan mindkettővel. 2-3 randi erejéig szerintem belefér a párhuzamos dolog, utána igazából nincs értelme, mert ha egyik sem fogott meg annyira, hogy csak ő érdekeljen, akkor úgysem lesz egyikből sem több, nem fog elmélyülni a kapcsolat. Az meg külön gáz, ha elkezded őket hitegetni is.
2023. aug. 14. 09:46
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem csak akkor erkölcstelen, ha mindegyik randipartnernek azt mondja, hogy csak vele találkozik. A tisztán játszik, egyiknek sem sugall elköteleződést, akkor nem erkölcstelen.
2023. aug. 14. 09:47
 3/17 anonim ***** válasza:
21%
Valamennyire " csodálom " az olyanokat. Nem bonyolódik bele.
2023. aug. 14. 09:49
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

Igazából az erkölcs az adott társadalom történelmével, fejlődési szintjével áll összefüggésben.

Igazából nem jó és rossz van, hanem történések, amiknek vannak okai és okozatai.

Ennyi.

Amikor egy ember azt gondolja, hogy az adott élethelyzet erkölcstelen, akkor magából, vagyis a hitremdszeréből indul ki.

- Ezért van, aki nyitott kapcsolatban él.

- Van, akinek 2-3 nője van, családban élve.

- Van, aki ameddig nem fordul komolyra az adott kapcsolat, addig ismerkedik más nőkkel is.

- Stb.

Tehát azért gondol ember erkölcstelennek valamit, mert a hitrendszeréből indul ki.

2023. aug. 14. 09:51
 5/17 anonim ***** válasza:
72%

Vajon miért?

Te belefektetsz bármilyen értéket olyan dologba, amire esetleg 5% esély van?

Nyilván nem.

Nem kell észkombájnnak lenni ehhez.

Mondjuk ilyenen is csak olyan értetlenkedik, akit még nem ejtettek ugyanígy pofára.

Majd 1x megtudod, ha valamiért harcolnod kell, és minimálisak az esélyeid.

2023. aug. 14. 09:51
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
Ha valakivel volt több randi és kiderül, hogy közben másokkal szexelget, akkor nekem kuka.
2023. aug. 14. 09:53
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy Budapest belvárosban, vagy azoknál a szerencséseknél akik a falunapjukon ismerkedtek össze, reális lehet hogy egy emberrel ismerkedjenek, de akiknek még az is necces hogy egy találkozót megoldjanak normálisan, és utána ilyen költözzön ne költözzön keressen másik munkahelyet albérletet vagy mi legyen dilemmák vannak, az nem fog azért mindenkit kioffolni mert valaki szimpatikus és tetszik külsőre, de csak nagyon nehezen lehet gyakorlatilag megoldani. Ott mr inkább az számít mi lesz az ami még emberileg teljesíthető, és emiatt persze hogy nem fogja a szimpatikusnak tűnő de vagy megoldható vagy nem emberek miatt saját magát megszivatni hogy akkor azt fixnek gondolja.
2023. aug. 14. 10:15
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
4. Ez a hitrendszer, mint varászszó, melyik guru szájából esett ki először? Mert kb már olyan mint a wd40, mindenre is lehet alkalmazni aztán vagy bejön vagy nem.
2023. aug. 14. 10:19
 9/17 Ywerd ***** válasza:
52%

Az erkölcs egy szubjektív fogalom.

Inkább próbáld ki :

társkeresőzöl , kiírod ,hogy én több emberrel ismerkedem egyszerre, komoly kapcsolatot keresek.

És várd a csodát.

2023. aug. 14. 10:59
 10/17 A kérdező kommentje:

5-ös válasza szolgált leginkább magyarázattal. Ő úgy gondolja, hogy több esélye van egy adott embernél, ha az az ember másokkal nem találkozhat. Minél több emberrel randizik a partner, neki annál kevesebb "versenytársa" akad. Ez így papíron logikusan hangzik, azonban a valóságban nem ez alapján választanak az emberek párt. Nem így működik, hogy hát csak az Xy érdeklődik, akkor jó lesz ő is nekem, mindegy, hogy egyébként nem tetszik, nem illünk össze stb.

Szerintem egyébként merő egoizmusból tartják a párhuzamos ismerkedést erkölcstelennek az emberek és olyanoktól hallottam ezt egyedül, akik szeretik kisajátítani a másikat és úgy gondolnak a partnerükre, mint a tulajdonukra.

2023. aug. 14. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!