Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi. Ez erkölcstelen dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi. Ez erkölcstelen dolog volna?

Figyelt kérdés

Egy közösségi oldalon megismerkedtem néhány sráccal (szimplán barátkozás céljából). Az egyikkel találkoztam tegnap, lényegében randi lett belőle, egyértelműen szeretnénk mindketten megismerkedni. Meg is csókolt és megbeszéltük, hogy nemsokára újra találkozunk. Viszont pár nappal ezelőtt már megbeszéltem hétvégére egy találkozót egy szintén nagyon szimpatikus sráccal.

Mit tegyek? Mondjam le a másik srácot? Etikátlan volna mással is "randiznom"? Vagy amíg nem vagyunk együtt addig belefér?

2012. nov. 12. 10:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

nem etikátlan :)

még nem vagytok együtt, akkor ezek szerint annyira nem fogott meg ez a srác, akivel smároltál, mégsem olyan egyértelmű, nem?

2012. nov. 12. 10:07
 2/15 ASOT ***** válasza:
41%

amíg nem vagytok együtt addig belefér, de tuti a srác nem fog örülni dehát ennyi, majd megbékél, főleg ha tetszel neki.

aztán amelyikkel jobb a csók azt választod...

2012. nov. 12. 10:10
 3/15 A kérdező kommentje:
igazság szerint egyiküket sem ismerem, mindketten nagyon szimpatikusak.. azt a csókot pedig nagyon korainak éreztem, még ráért volna pár találka után..
2012. nov. 12. 10:13
 4/15 A kérdező kommentje:
nem csók alapján döntenék :D a lelkük érdekel.
2012. nov. 12. 10:14
 5/15 anonim ***** válasza:
55%
szerintem belefér a másik találka is. csak nehogy két szék közé ess!
2012. nov. 12. 11:49
 6/15 anonim ***** válasza:
Minden tiszteletem!, kedves kérdezö. Ez valoban erkölcsi kérdés.
2012. nov. 12. 12:10
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Igen, etikátlan és erkölcstelen.

A mai világban a fiatalok között szokás már az ilyesmi, de aki szerint nem erkölcstelen, az üssön fel egy értelmező szótárt. Igenis erkölcstelen. Én sosem randiztam egynél több lánnyal. Ha bejön bejön, ha nem nem...de a több vasat izzítok olyan szánalmas, nyomi dolog, és neked sem esne jól, ha az adott srácnak csak egy név lennél a 10 fős listából, úgyhogy gondold csak át!

2012. nov. 12. 12:32
 8/15 anonim ***** válasza:
Elég érdekes szituáció. Mennyit beszélgettél velük?
2012. nov. 12. 12:38
 9/15 A kérdező kommentje:

Lényegében a hétvégét átbaszélgettem mindkettejükkel..

Nagyon lelkis vagyok, és tudom, hogy ha valamelyikükkel összejönnék a későbbiekben, nagyon fúrna a lelkem ettől az egésztől..

Ugyanakkor nem szeretnék bunkó lenni a "másik" sráccal.. Ha elmondom neki, hogy mással randiztam és vele csak barátként szeretnék találkozni, úgy belefér?

2012. nov. 12. 12:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát, jobb mint az eredeti terv, ha az egyiket jobban bírod a másiknál, akkor talán ez a megfelelő választás. Max nem fog veled találkozni, de inkább írd meg neki minél hamarabb, ess túl rajta
2012. nov. 12. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!