Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi volt az eddigi legtaszítóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az eddigi legtaszítóbb dolog, amit randipartneren/ben láttatok?

Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 14:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Zsír folyt a füléből. 21L
2012. nov. 5. 14:15
 2/9 Balázs25 ***** válasza:
Koszos volt a bugyija.
2012. nov. 5. 14:19
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Tükörképem a szemüveglencséjén...
2012. nov. 5. 14:20
 4/9 A kérdező kommentje:
14:19 :Ez már az első randin kiderült?
2012. nov. 5. 14:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Hála égnek, nagyon extrém nem volt, de volt ami teljesen megfordította a beszélgetést. A fogai. Undorítóak voltak. Így nem vagyok képes beszélgetni... Főleg nem csajjal...

25F

2012. nov. 5. 14:23
 6/9 Balázs25 ***** válasza:

Igen.Elmentünk nála,és mikor vetkeztünk lefelé.

Elment a szextől a kedvem.

2012. nov. 5. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy bunkó volt. Kiabált, szitkozódott az autóban a dugó miatt, meg aztán, hogy nem talált parkolót rögtön. Azt éreztetve ezzel, hogy az én hibám, mert eljött értem autóval. (Pedig nem kértem, sőt! Én felajánlottam, hogy bent találkozzunk...)

Majd elkezdett menetlevelet írni az útról, mert kiderült, hogy nem is az ő autója...

Aztán közölte velem, hogy "ne nyafogjak, ha sáros lesz a cipőm" - csak mert messzebb tudtunk megállni, mint akart. A végén meg még meg akarta fogni a kezemet, de a lehető legidétlenebb helyzetben (egyrészt épp egy boltban nézelődtünk, ahova ő akart bemenni, másrészt meg a fent felsoroltak után...), és kb. akkor mondtam, hogy bocsi, de inkább mennék haza.

2012. nov. 5. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Lelapult haj, szemüveg, fogszabályzó és emellé elé durva nyomulás is. A tűzijátékra mentünk ki, kaptam tőle egy ingyen reklám lufit és azt hitte hogy együtt fogjuk leélni az életünket.

Hát nem :D

2012. nov. 5. 14:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Durva cigifüstszag. Látni csak azt láttam, hogy szívja, de nem volt gyomrom másfél méternél közelebb lépni.

22/F

2012. nov. 5. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!