Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi. Ez erkölcstelen dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi. Ez erkölcstelen dolog volna?

Figyelt kérdés

Egy közösségi oldalon megismerkedtem néhány sráccal (szimplán barátkozás céljából). Az egyikkel találkoztam tegnap, lényegében randi lett belőle, egyértelműen szeretnénk mindketten megismerkedni. Meg is csókolt és megbeszéltük, hogy nemsokára újra találkozunk. Viszont pár nappal ezelőtt már megbeszéltem hétvégére egy találkozót egy szintén nagyon szimpatikus sráccal.

Mit tegyek? Mondjam le a másik srácot? Etikátlan volna mással is "randiznom"? Vagy amíg nem vagyunk együtt addig belefér?

2012. nov. 12. 10:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jaj, meg csak annyi, hogy csak ezen a hétvégén beszélgettél velük eddig? Mert kitudja, lehet úgy az egész cakumpakk korai még
2012. nov. 12. 12:54
 12/15 anonim ***** válasza:
hát mivel az egyiknek adtál randi esélyt, adj a másiknak is, lehet hogy utána 1-1 randi után más lesz a helyzet, és pont akivel még csak most fogsz találkozni, ő fog jobban tetszeni
2012. nov. 12. 12:57
 13/15 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval,az lenne erkölcstelen, ha a másik srácnak nem adnál esélyt:) és különben is az élet egy könyv,úgy élj, hogy azt a könyvet érdemes legyen elolvasni.inkább most vétkezz mint 40 évesen.
2012. nov. 12. 13:12
 14/15 anonim ***** válasza:
44%

Nem azért de ha velem csókolóztál volna és után randiznál egy másik scráccal, és ezt esetleg meg is tudom, akkor rólam biztos nem hallasz többet.

mi az hogy smárolsz első randin és utána másikkal randizol?!

mi a sz@rért csókolózol ha egyáltalán 2en vannak a képben.

Következő kérdésed az lesz hogy lefekhetsz e mind a 2 vel, hisz egyikkel sem jársz?!

OMg beteg világ!

2012. nov. 12. 15:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen, beteg a világ, mert idióta korcsok lakják tele egyre inkább.

Előttem válaszolónak igaza van teljesen!

"inkább most vétkezz"

Ezt a mondatot meg minősíteni sem akarom inkább. Magad mondod magadról, hogy söpredék vagy. Gratulálhatsz anyádéknak, bár ők sem mozoghatnak magasabban a csőcselék-színvonalnál, ha ilyenné neveltek...

2012. nov. 13. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!