Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi. Ez erkölcstelen dolog volna?
Egy közösségi oldalon megismerkedtem néhány sráccal (szimplán barátkozás céljából). Az egyikkel találkoztam tegnap, lényegében randi lett belőle, egyértelműen szeretnénk mindketten megismerkedni. Meg is csókolt és megbeszéltük, hogy nemsokára újra találkozunk. Viszont pár nappal ezelőtt már megbeszéltem hétvégére egy találkozót egy szintén nagyon szimpatikus sráccal.
Mit tegyek? Mondjam le a másik srácot? Etikátlan volna mással is "randiznom"? Vagy amíg nem vagyunk együtt addig belefér?
Nem azért de ha velem csókolóztál volna és után randiznál egy másik scráccal, és ezt esetleg meg is tudom, akkor rólam biztos nem hallasz többet.
mi az hogy smárolsz első randin és utána másikkal randizol?!
mi a sz@rért csókolózol ha egyáltalán 2en vannak a képben.
Következő kérdésed az lesz hogy lefekhetsz e mind a 2 vel, hisz egyikkel sem jársz?!
OMg beteg világ!
Igen, beteg a világ, mert idióta korcsok lakják tele egyre inkább.
Előttem válaszolónak igaza van teljesen!
"inkább most vétkezz"
Ezt a mondatot meg minősíteni sem akarom inkább. Magad mondod magadról, hogy söpredék vagy. Gratulálhatsz anyádéknak, bár ők sem mozoghatnak magasabban a csőcselék-színvonalnál, ha ilyenné neveltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!