Erkölcstelen, becstelen dolog, ha valaki nem tanul?
Ja!
Aztán szépen beállsz a sorba a többi segélyes, ingyenélő közé, és attól függően, hogy fiú vagy lány vagy-e, prosti vagy strici leszel.
Ha ebből kiöregszel, meg majd sorra szülöd a pulyákat.
Semmi gond, sokan csinálják ezt, aztán nézd meg, milyen jól élnek!
Nem kell mindenkinek ügyvezető igazgatónak lenni.
Szerintem nem az.Én 14 éves lány vagyok,elég jó tanuló,komoly terveim vannak,és ugyan egy tanulatlannal sohasem kötném össze az életemet,de szerintem nem becstelen dolog az,ha valaki nem tanul ->és itt veszekednem kell azzal a válaszolóval,aki talán a 2. volt,és a segélyekkel jött.
Ha valaki elmegy egy szakközépbe,vagy szakmunkásba,elvégzi és keményen dolgozik,szerintem az az ember nem becstelen,erkölcstelen.... DE,ha valaki se gimnázumba,se szakközépbe,se szakmunkásba nem megy,de mondjuk elmegy takarítónak,vagy olyannak amit nagydumásként kihajthat magának,és tényleg tesz a munkáért,az sem erkölcstelen,becstelen ember (ha dolgozik is,nem csak a szája járt).
Mindegy,hogy ki mit dolgozik,de dolgozzon.Az is más,ha valaki kemény munka mellett kér segélyeket(amin ma már nem csodálkozom),és az is más,ha valaki egész nap hever az ágyban és a segélyeknek köszönhetően él,mint Marci Hevesen.
És mindegy,hogy a kemény munkáért járó pénzt fizikai,vagy szellemi munkával szerzi-e.
(Persze az útszélén álló nőkről megint más véleményem van,de azt ne keverjük ide.)
(Kaphatok egy lájkot? :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!