Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erkölcstelen, csúnya nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erkölcstelen, csúnya nőknek miért van mindig vonzó barátjuk? Én rendes vagyok, nekem miért nincs?

Figyelt kérdés

Jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap este láttam az egyik közösségi oldalon a volt gimis o.társnőmet. Azt hittem rossz a szemem. Olyan barátja van, hogy hihetetlen. Borzasztóan jóképű. ÉN egyszerűen képtelen vagyok ezt megérteni, utcán is láttam már.

A gimis társnőm iszonyat ronda, a fél város együtt volt már vele még a kisebbség is. Hogy a fenébe akad bele egy ilyen férfi?

ÉN hűséges vagyok, normális, és mégsem volt még ilyen jóképű párom. Nem omlanak utánnam a férfiak, miért?

22 éves vagyok, eddig 1 férfi volt az életemben, ő 5 évig volt a párom. De soha nem volt még az, hogy nekem valaki udvaroljon, mert megtetszettem.

MIért vagyok ilyen szerencsétlen?

2011. nov. 9. 06:53
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:

Beszélgettem már itt arról, hogy szerintem nem tetszem a férfiaknak. PÁr nő és férfi kérte, mutassam meg magam a közösségi oldalakon, hogy képpel lássanak.

ŐK állitásuk szerint megdöbbentek. Szerintük nagyon helyes lány vagyok és igéző a tekintetem, ezt már szóban is megkaptam. Akkor velem mi a baj?

Túl konzervatív vagyok, mert nem flörtölgetek? De nekem komoly szándékkal kell egy férfi, ha kell, nem kalandokra.

2011. nov. 9. 07:01
 2/35 anonim ***** válasza:
jeleket küldesz a férfiaknak? szoktál mosolyogni? egy képet én is megnéznék ha lehetséges. privátba küldheted ha gondolod.
2011. nov. 9. 07:15
 3/35 A kérdező kommentje:

Én úgy érzem igen, bár nem bárkinek, csak akiről érzem, hogy közeledni próbál. Talán kissé hűvös természet vagyok, pedig ha elérik bennem van a szenvedély, ami ki is jön, csak túl óvatos vagyok és bizalmatlan eleinte.

Mosolygok, kedves vagyok, segítek, amiben tudok.

2011. nov. 9. 07:28
 4/35 anonim ***** válasza:

segítesz amiben tudsz ? :) gyere van itt 1-2 házimunka :D

na de viccen kívül.

a bizalom, az nem feltétlen fontos először. viszont akkor csak próbálnak közeledni, hisz írtad. kérdésbe azt írtad nem :) az is lehet esetleg, hogy túl szép vagy :)

2011. nov. 9. 07:50
 5/35 A kérdező kommentje:

Túl szép?? NEM.

Most van egy nagyon vonzó férfi, aki a közelemben van, keresi a társaságom, nem tudom mi okból, de már egy jó ideje. Nem akarom elhinni, hogy ÉN megtetszettem neki.

2011. nov. 9. 07:53
 6/35 anonim ***** válasza:

aki leáll egy fél városon átment lánnyal az szerintem lehet bármennyire is jóképű, nem hiszem hogy egy rendes lánynak ilyenre lenne szüksége... lehet hogy jóképű, de ha te valóban rendes lány vagy akkor kétlem hogy hosszú távon működne a dolog, mert valószínű túl különbözőek vagytok...

melyik volt az a kérdés ahol kinn volt a linked? :D

2011. nov. 9. 08:24
 7/35 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék most képet mutatni.

Nem arra a férfira vágyom, hanem hogy a hozzám hasonló, rendes nőket miért nem veszik észre az olyan kaliberű férfiak?

Hogy állhat össze egy olyan nővel? Gondolom értitek, hogy mire gondolok? Nem rá vagyok féltékeny. Nekem van kiszemeltem, akiért mindent megtennék. Nekem csak ő kellene. :)

2011. nov. 9. 08:32
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért, mert ő laza, élvezi az életet, jó kedélyű, nem pedig azon görcsöl, hogy kinek jobb nála igazságtalanul...
2011. nov. 9. 08:35
 9/35 anonim ***** válasza:

igazából nem értem mit nem értesz?

azok a pasik akik nagyon jóképűek és értenek is a "csajozáshoz", vagyis akikért bomlanak a nők, ők kevesen vannak és többen akarnak csak szórakozni "élni" mint akik komoly kapcsolatra vágynának. aki egy kiélt, hosszú előélettel rendelkező nővel kezd az csak dug*ni akar! aki pedig csak du*gni akar az nem fog hatalmas energiát belefektetni egy lányba sem, mert talál másikat.

tehát ahhoz, hogy ilyen pasid legyen nagyon szépnek kell lenned.

tényleg nem értem hogy ezen mi felfoghatatlan?

Te azt írtad, hogy hűséges vagy és normális mégsem omlanak érted az olyan jóképű férfiak! szerintem van itt pár férfi aki szintén hűséges és normális mégsem tetszik a szép lányoknak, de még az átlagosan szépeknek sem...

2011. nov. 9. 08:47
 10/35 A kérdező kommentje:

Ez azért van, mert a mai nők többsége a külsőt nézi. Engem nem fog a lábamról levenni, hogy izmos, jól öltözik, BMW-je van. A mai nők erre buknak.

Nekem csak ez számít: hűséges legyen 100%-ban, őszinte, szeressem és ez legyen kölcsönös, illetve egymás tisztelése.

2011. nov. 9. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!