Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erkölcstelen, csúnya nőknek miért van mindig vonzó barátjuk? Én rendes vagyok, nekem miért nincs?
Jó reggelt Mindenkinek!
Tegnap este láttam az egyik közösségi oldalon a volt gimis o.társnőmet. Azt hittem rossz a szemem. Olyan barátja van, hogy hihetetlen. Borzasztóan jóképű. ÉN egyszerűen képtelen vagyok ezt megérteni, utcán is láttam már.
A gimis társnőm iszonyat ronda, a fél város együtt volt már vele még a kisebbség is. Hogy a fenébe akad bele egy ilyen férfi?
ÉN hűséges vagyok, normális, és mégsem volt még ilyen jóképű párom. Nem omlanak utánnam a férfiak, miért?
22 éves vagyok, eddig 1 férfi volt az életemben, ő 5 évig volt a párom. De soha nem volt még az, hogy nekem valaki udvaroljon, mert megtetszettem.
MIért vagyok ilyen szerencsétlen?
12:23-al értek egyet, úgy tűnik neked csak arra kell a pasi, hogy dicsekedhess vele és mutogathasd, esetleg "bosszút állj" a ribi osztálytársaidon, hogy "lám, nekem mim van"
ezen sürgősen változtass!
én is jóképű vagyok, megtetszettem egy lánynak, jól elvoltunk, a randi is faja volt, és aztán mégis árnyaltan lekoptat.....................
Jóképűség max a szexpartnerkeresőkön számít, a csajozásnál nem annyira...
Dicsekedni??? 1000 éve nem láttam a nőt, akiról beszélek, csak iw_wen láttam képeket, akkor írtam ide ki.
Nem hiszem el, hogy ezt magyarázzátok a dolgok mögé, én nem ezért tettem ki és nem a szépség a lényeg, nem értitek mire gondolok, mindegy.
Ó láttál pár iwiw képet és abból máris messzemenő következtetéseket vonsz le. Mit érdekel téged más kapcsolata? Miért fáj neked, hogy olyan pasija van? Ha olyan ronda, akkor honnan veszed, hogy átment rajta a fél város? Talán tud olyasmit nyújtani, amit te nem. Mindegy hogyan magyarázod, akkor is az a lényeg, hogy megöl az irigység, mert az álompasik nagy ívben leszarnak téged. Nyilván messziről látják, hogy süt rólad a kicsinyes rosszindulat és az irigység, a lehordom a másikat mindenfélének, mert neki jobb pasija van. Nekem sem kellene egy ilyen csaj. Az pedig még elkeserítőbb, hogy 22 évesen még mindig itt tartasz. Soha nem udvaroltak neked? Lehet, hogy azért mert mégsem vagy olyan jó csaj, mint ahogyan azt képzeled. A fent leírt tulajdonságok alapján még a belsőd sem vonzó. Keress magadnak valakit, ne mások dolgával foglalkozz.
Ha nem értjük a mondandód lényegét, akkor magyarázd már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!