Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erkölcstelen, csúnya nőknek miért van mindig vonzó barátjuk? Én rendes vagyok, nekem miért nincs?
Jó reggelt Mindenkinek!
Tegnap este láttam az egyik közösségi oldalon a volt gimis o.társnőmet. Azt hittem rossz a szemem. Olyan barátja van, hogy hihetetlen. Borzasztóan jóképű. ÉN egyszerűen képtelen vagyok ezt megérteni, utcán is láttam már.
A gimis társnőm iszonyat ronda, a fél város együtt volt már vele még a kisebbség is. Hogy a fenébe akad bele egy ilyen férfi?
ÉN hűséges vagyok, normális, és mégsem volt még ilyen jóképű párom. Nem omlanak utánnam a férfiak, miért?
22 éves vagyok, eddig 1 férfi volt az életemben, ő 5 évig volt a párom. De soha nem volt még az, hogy nekem valaki udvaroljon, mert megtetszettem.
MIért vagyok ilyen szerencsétlen?
Nekem pl nem kellene ajándékok, komolyan mondom.
Egy "drága kincsem" vagy bármi hasonló, kedves megjegyzés többet ér számomra a férfitől bármilyen ékszernél vagy virágnál.

ha arra vágysz amiket leírtál akkor miért foglalkozol olyan emberekkel akikben ez valószínűleg nincs meg?
az aki egy kis ringyóval jár az nem biztos, hogy hűséges lesz hozzád... bármennyire is jóképű. az emberek többségét csoportba lehet osztani. a jóképű, hűséges, stb... csoportba tartozó férfiak száma kevés, ugyanakkor nagy rá a kereslet.

ne haragudj, de az ilyen kérdések láttán mindig elborul kicsit az agyam. "a másik nő ronda, ocsmány, gonosz és ringyó, de én tökéletes vagyok" Nyilván benned is van valami ami miatt nem közelednek feléd, ezen gondolkozz el, mert ebből a kérdésből számomra legalábbis süt rólad a mérhetetlen irigység és rosszindulat!
Az meg, hogy neked csak a jóképűség számít az szánalom...
Utolsó!
Jaj, de nem érted a lényeget! Leírtam, nekem mi a fontos. Nem érdekel a külső.
Nem rosszindulatból, de érthetetlen vagyok, mert közönséges a lány és ápolt normális férfiak viszonyba kezdenek vele. Érted már??
Én tökéletes??????? Rideg vagyok és bizalmatlan. Nagyon nehezen engedem közel az embereket, akkor viszont nagyon tudok szeretni. És makacs is vagyok. Ez rég messze áll a tökéletestől. De azt hiszem azért megérdemelném, mint a legtöbb nő, hogy valaki végre engem is szeressen. JOgtalan a vágy úgy gondolod? :(

itt valami nem stimmel ám kérdező lány!
most vagy az van, hogy azok a pasik nem annyira normálisak (belsőre) vagy pedig a szóban forgó erkölcstelen csúnya lány nem olyan erkölcstelen és csúnya.
amúgy egész eddig szinte csak a jóképű jelzővel illetted azt a férfit, ugyanakkor erősen kihangsúlyoztad hogy neked csak a belső számít. most akkor mi van?
Látom nem értitek, hogy magyarázzam el?
Arra céloztam, hogy miért érdemel egy olyan lány egy tanult, helyes férfit, aki nem igénytelen alak, mint ő? Értitek már?
Nekem a belső számít, de aki most elnyerte a szívem, ő például nme csak aranyos és okos, de szép is. És nem tudom elhinni, hogy ÉN kellenék neki.

szerintem te sem érted hogy én mit szeretnék mondani!
lehet valaki tanult, igényes (külsőleg) de belső igényessége nincs annak aki összeáll egy ócska cafkával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!