Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erkölcstelen, csúnya nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erkölcstelen, csúnya nőknek miért van mindig vonzó barátjuk? Én rendes vagyok, nekem miért nincs?

Figyelt kérdés

Jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap este láttam az egyik közösségi oldalon a volt gimis o.társnőmet. Azt hittem rossz a szemem. Olyan barátja van, hogy hihetetlen. Borzasztóan jóképű. ÉN egyszerűen képtelen vagyok ezt megérteni, utcán is láttam már.

A gimis társnőm iszonyat ronda, a fél város együtt volt már vele még a kisebbség is. Hogy a fenébe akad bele egy ilyen férfi?

ÉN hűséges vagyok, normális, és mégsem volt még ilyen jóképű párom. Nem omlanak utánnam a férfiak, miért?

22 éves vagyok, eddig 1 férfi volt az életemben, ő 5 évig volt a párom. De soha nem volt még az, hogy nekem valaki udvaroljon, mert megtetszettem.

MIért vagyok ilyen szerencsétlen?

2011. nov. 9. 06:53
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Csak pont azt nem értem, ha valaki igényes arra, hogy képezte magát, hogy lehet belül ilyen igénytelen??

Nekem ez érthetetelen..

2011. nov. 9. 10:07
 22/35 anonim ***** válasza:

túl sokat foglalkozol másokkal...nézd én úgy gondolom, hogy az az ember aki belül rendben van magával, azt nem érdeklik más emberek.

vagy most attól neked jobb, ha megerősítünk, hogy igen, milyen ocsmány az a csaj és milyen gáz, hogy az a fiú vele van... mit számít ez úgy őszintén?

2011. nov. 9. 10:11
 23/35 anonim ***** válasza:

úgy értettem hogy annak nem számít más ember - mielőtt valaki belekötne- hogy más ember kapcsolata, és hogy miért vannak együtt stb. nem érdekli.

a lényeg mindenki a saját háza táján sepregessen.

2011. nov. 9. 10:12
 24/35 A kérdező kommentje:
El is ismerem, hogy abból adódik, hogy én magam nem találom a boldosgásomat. Nme tagadom. De kétlem, hogy más nem gondolkodik el ezeken. Hány férfi kiírja itt ezt..
2011. nov. 9. 10:15
 25/35 anonim ***** válasza:

csakhogy sikerült összerakni...

miért aki elvégzett vagy épp most tanul egy felsőoktatási intézményben az nem lehet igénytelen?

2011. nov. 9. 10:15
 26/35 anonim ***** válasza:
hogy felmerül a kérdés az jogos. nyilván aki olyan szerencsés helyzetben van, hogy boldog párkapcsolatban él, ő nem gondolkozik el ezeken...
2011. nov. 9. 10:17
 27/35 anonim ***** válasza:
Na, tehát a tanulság az, hogy ezen ne hergeld magad, hanem érd el, hogy te is boldog legyél egy olyan férfival, aki tetszik kívül belül. És ne a másikat figyeld, hogy neki mi jött össze meg mi nem. És az, hogy láttad őket egyszer kétszer, attól még nem tudsz róluk semmit, nem tudod mi tartja össze őket, vagy hogy viselkednek egymással a kapcsolatban. Lehet mind a ketten igénytelenek, de lehet, hogy félreismerted őket, vagy megváltoztak vagy tudomisén. Lényeg, hogy legyen több önbizalmad, legyél határozott, adj jeleket, próbálj egy kicsit nyitottabb lenni, mosolyogj sokat, és amint megváltozik a gondolkodásmódod, nagy eséllyel már lesz is jelentkező.
2011. nov. 9. 10:23
 28/35 Gergo_30F ***** válasza:
biztosan vannak jobb, pozitívabb, mosolygósabb napjaid, használd ki őket! a mosoly még szebbé, vonzóbbá tesz, élj vele! :)
2011. nov. 9. 10:42
 29/35 anonim ***** válasza:
55%

"ÉN hűséges vagyok, normális, és mégsem volt még ilyen jóképű párom. Nem omlanak utánnam a férfiak, miért?

22 éves vagyok, eddig 1 férfi volt az életemben"

Azért mert 22 évesen még mindig olyan szinten vagy, mint egy ostoba, felszínes, éretlen tinilány, akinek csak az a lényeg, hogy övé legyen a tökéletes álompasi. Az sem baj, ha az IQ-ja vetekszik egy agykárosodott csimpánzéval, a megcsalja, megalázza, leszarja stb. Nem baj, fő, hogy tökéletesen néz ki. Most az a bajod, hogy eddig csak egy ötéves kapcsolatod volt? Ha nem volt jó, akkor miért nem vetettél véget neki? Jobb lett volna, ha lett volna vagy 10 1-2 hónapos kapcsolatod?

Nem csak szerencsétlen, de hülye is vagy. Nem való neked senki.

2011. nov. 9. 12:23
 30/35 anonim ***** válasza:
2011. nov. 9. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!