Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire erkölcstelen dolog ez?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 5 évem szinte megszakítás nélkül kapcsolatokban telt. Egyik kapcsolatból ugrottam bele a másikba. Nem rég szakitottam. Most szeretnék egy darabig egyedül lenni ám egy fiuval mégiscsak bele ugrottam a barátság extrákkal kapcsolatba. Sosem voltam még ilyenben. Nagyon erkölcstelen dolog lenne. Más is volt már így? Neki sincs senkije amúgy tehát megcsalásrol szó sincs.#barátság #extrákkal
2022. márc. 23. 20:32
1/11 anonim válasza:
Függetlenek vagytok mindketten?
Nem csaltok meg senkit?
Akkor kinek mi köze?
2/11 anonim válasza:
A mai világban ez már semmi extra.
4/11 anonim válasza:
Max vallásos körökben számít ez erkölcstelennek.
6/11 anonim válasza:
Egyik fél részéről sem erkölcstelen, ha amúgy szó sincs semmiféle megcsalásról.
Másrészről meg kapcsolati szempontból is természetes, mivel nem mindenki olyan ráérős típus... :,D
7/11 anonim válasza:
Nem gondolnám problémának. Ha megbeszéltétek, hogy nem lesz semmi más csak ez, akkor úgysem fog több kialakulni
8/11 anonim válasza:
Miért lenne ez két egyedülálló ember között erkölcstelen? Ki szerint vagy kivel szemben?
9/11 anonim válasza:
Ti nok, mind erkolcstelenek vagytok. Nincs kivetel.
10/11 anonim válasza:
9) legalább tudod, hogy erkölcscsőszként távol kell tartanod magadat attól a FERTŐTŐL, amit mi, nők képviselünk 😂
Inkább verd ki újra, attól megnyugszol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!