Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem fűz, közben más nőkkel jár szórakozni. Milyen módszerrel szívatnátok meg egy casanovát? Ha más férfival jelennék meg egy bulin, akkor romba dönteném az egóját?
Randiztunk párszor,a szexig még nem jutottunk el, aminek jelen álláspont szerint nagyon örülök.
Hogyan szívathatnám meg a pasit?
A nő szerintem semmiről nem tud, így rá nem haragszom.
#2 Ha egy jobb férfi mellett lát, gondolom szíven üti egy kicsit, hogy neki nem sikerült a másik férfinak pedig igen.
Női logika, lehet nem így van.
Én a barátnő mellett, a tudtával jártam el más nőkkel szórakozni.
Hívtak minket, a párom nem ért rá, én mentem. Nem akartam egyikkel sem lefeküdni.
Mi lenne, ha a következő randin megkérdeznéd?
Miért akarod megszívatni? Mert még semmi nincs köztetek, de már uralkodni akarsz felette?
Dehogy döntenéd. Nem fogja érinteni a dolog, akármit csinálsz. Sőt, ha felhúzod, lehet még meg is fog szívatni, ha ekkora gyökér.
Egyszer velem is ezt csinálta egy srác, szimplán lekoptattam. Megmondtam neki, hogy ez nem működik (a többi csajt meg se említettem, hogy részben amiatt), hagyjuk egymást békén. Erre szépen elhíresztelte, hogy én szerelmet vallottam neki (!!!), ő meg dobott. Nagyon gáz volt...
#1 Látó vagyok szerinted?
Honnan tudhattam volna előre hogy szeret nőzni?
#6 Komoly kapcsolatot keresek, azt pedig bizalom nélkül, őszinteség nélkül nehéz elkezdeni.
Ha nem őszinte, hogy legyen bármi is köztünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!