Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem fűz, közben más nőkkel jár szórakozni. Milyen módszerrel szívatnátok meg egy casanovát? Ha más férfival jelennék meg egy bulin, akkor romba dönteném az egóját?
Figyelt kérdés
Randiztunk párszor,a szexig még nem jutottunk el, aminek jelen álláspont szerint nagyon örülök.
Hogyan szívathatnám meg a pasit?
A nő szerintem semmiről nem tud, így rá nem haragszom.
2020. jún. 20. 20:41
21/22 A kérdező kommentje:
#18 Egy bizonyos kor fölött már nem kellene több vasat tartania a tűzben.
Remélem csak fiatal vagy, nem egy életunt,szerencsétlen.
2020. jún. 20. 22:53
22/22 anonim válasza:
18-as vagyok.
Ez nem életkor kérdése.Gondolom a két kezedet megfogva mélyen a szemedbe nézett,és megígérte neked,hogy most,miután párszor randiztatok-aminél nincs is nagyobb kötelék az életben-nem fog más nőkkel szórakozni menni.Mondom,jobb ha másikat keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!