Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szivatnátok meg te és a szerető a pasit?
Hátam mögött elkezdett fűzni egy csajt akivel nem is tudtunk egymásról.
Most borult a dolog, amikor belenéztem a mobiljába s baromi nagyot csalódtam.
Nem leül s elmondja a teljes igazat hanem mindenre egyesével kellett rájönnöm mert egyik mondata a másikat ütötte. Ezért, hogy tisztán lássak ráírtam a lányra, beszélgettünk s mindent elküldött mindent nekem, mit mikor, stb.
Kb belezúgott a srácba.
Mindketten dobni fogjuk de mivel nagyon egoista s kb mintha mi sem történt volna... Ezért nem csak el akarjuk küldeni a fenébe hanem azt koppanjon nagyot.
Ti hogy tennétek?
Aaa sajnállak érte titeket. Én is nem rég jártam így. Csak én olyan barátság extrában voltam egy sráccal. Harapófogóval kellett kiszedni belőle,hogy hányadán is áll egy lánnyal.(Tőle komolyat szeretett volna,amivel nem is lett volna baj,de nem ő szakította meg velem a kapcsolatot,hanem én mondtam rögtön viszlátot a srácnak,erre sértődés lett.)
Több hónap után rám írt,hogy hát nem jött össze a dolog a lánnyal és mi lenne,ha találkoznánk. Visszautasítottam. Pár hét múlva teljesen más miatt felkerestem üzenetben. Megint invitált egy találkozóra. Nagyon rossz kedvem volt,így belementem,mert régóta ismerem és olyan szépen beszélt a volt barátnőiről. De nagyon furcsán viselkedett és olyanokat mondott,amelyektől én arra következtettem,hogy még is képben van a lány. Hányni tudtam volna magamtól. Undorítónak éreztem magamat és a sírás határán ott hagytam a francba. Még ő kért tőlem magyarázatot,hogy miért futottam el. Mikor utána idegesen leírtam neki,hogy mire gyanakszom és magyarázza el,hogy mi is van most,akkor még neki állt feljebb. Elküldtem melegebb égtájakra. Én tudom ki a másik lány. Nem tudom,hogy mi lett volna a helyes döntés. Szerintem beszéljétek meg a lánnyal,hogy valamelyikőtök a srácot hívja fel magához és legyetek ott mindketten. Így egyszerre tud mindkettőtök szemébe nézni. Szépen,határozottan beszéltek vele. Majd viszlátot mondtok neki és elfelejtitek.
Hát így tényleg nem éri meg. :/
Szerintem mindketten írjatok neki,hogy többet ne merjen keresni és ciao.
Felejtsétek el! Többet értek annál,mint hogy ezen a gerinctelen alakon őrlödjetek!
Azt a filmet láttam, durva volt.:)
Mi bajunk, hogy nem tanul belőle mert ahogy most állnak a dolgok jönnek elő a kiábrándító tulajdonságai. Hagyhatnánk de már annyiszor hazudtak, csaltak meg engem, a csajt is hogy a lelkibékénk kedvéért kell valami amivel ő is pofára eshet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!