Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Ti meddig várnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti meddig várnátok, hogy elváljon a kiszemelt nő ha ő házas családos nő?

Figyelt kérdés
Ha szerelmesek vagytok, de csak havi 1-2 találka fér bele és minden nap írtok egymásnak.

2019. dec. 28. 08:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog válni. Ez kevés az egymás megismeréséhez és a bizonytalanra még a szart se hagyják ott
2019. dec. 28. 08:27
 2/13 Noren1989 ***** válasza:
78%
Én speciel semennyit. Nem fétisem a férjes asszony, nem is ismerkedek ilyenekkel.
2019. dec. 28. 08:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenek soha nem válnak el. Tapasztalat.

Ez nagyon sokan megtapasztalják legalább 1x.

Persze mindenki azt hiszi, hogy ő lesz a kivétel...én is naiv voltam :)

De soha többé.

2019. dec. 28. 09:42
 4/13 A kérdező kommentje:
És ha közben van köztetek szeretői kapcsolat?
2019. dec. 28. 09:58
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Semeddig. Annál a pontnál szakítottam volna meg vele minden kapcsolatot, mikor kiderült hogy házas.
2019. dec. 28. 11:38
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
Én azon izgulnék, el ne váljon. Így lehet feleségem is, meg mellette egy másik nő kötetlen szexelgetésre.
2019. dec. 28. 11:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha apránként nem bizonyít egy-egy lépéssel afelé, hogy ő lépni szeretne, akkor ne számíts másra csak ígérgetésre.

Ha meg találkozni is csak dugva (titokban) mer, akkor valamilyen szinten tart attól, hogy ki ne derüljön a dolog, ergo nem akarja elveszíteni a férjét.

Ebből már következtethetsz arra, hogy ha ennyire gyáva, hogy ezt nem meri megkockáztatni, akkor lépni sem fog.

2019. dec. 28. 13:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis buktok majd,akkor megtudod milyen sorsot szán neked a nő.

Lehet h átcuccol hozzád gyerekestül..jól hangzik mi? :)

2019. dec. 28. 18:59
 9/13 anonim ***** válasza:
23%
Ruttkai Éva is elvált Latinovits kedvéért. Milyen nagy szerelem volt az övék. Van ilyen. Ráadásul még Ruttkainak gyereke is volt. És aztán halálukig együtt voltak. Pár évet ki kell várni, az biztos, de ha gyereke is van, akkor többet, amíg a gyerek nem lesz felnőtt. Ha tényleg szerelmes vagy és ő is az, akkor ki kell várni, nem kell sürgetni. Az is lehet, hogy elmúlik az érzés, de ott van az angol királyi családban Kamilla, hiába volt a szép Diana hercegnő, Károly herceg mégis a Kamillát szerette, és végül el is vette.
2019. dec. 29. 18:26
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Az előző választ a 3-asnak üzentem.
2019. dec. 29. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!