Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felnőttek, ti hol randiztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőttek, ti hol randiztok kiszemelt, emberrel? 25/F

Figyelt kérdés
2019. nov. 29. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Kellemes beülős, beszélgetős helyeken. Hívhatják ezt pubnak, kocsmának, kávézónak, bárnak, mindegy. A lényeg, hogy kényelmesen le lehessen ülni és alacsony háttérzaj mellett beszélgetni lehessen.

Talán nem az első randin egyből, de nem hátrány ha arra is van lehetőség, hogy közvetlenül egymás mellé üljetek le, ne egymással szembe, tehát ne csak székek legyenek, hanem legyen kanapé, vagy olyan padszerűség, hogy közvetlen egymás mellé is le tudjatok ülni. (Az érintések, csók miatt.)

2019. nov. 29. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Kávézó, utána pizzéra és végül kimegyünk a közeli kilátohoz. Ez lesz a holnapi program. :D 28/N
2019. nov. 29. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:
De ha jó idő van, lehet sétálni és beszélgetni, meg esetleg fagyizni is. Ez emberfüggő, mert én például utálok első randin bárhová is beülni. Feszélyez, hogy csak ott vagyok és ücsörgök, mikor ilyenkor szétvet az energia. Amúgy jól írták az előzők, a legtöbb ember nem ennyire antiszoc, mint én. Xd
2020. jún. 26. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!