Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után engedtétek/engednétek hogy a kiszemelt férfi nálad aludjon?
Hozzáteszem hogy még azt sem tudom hányadán áll a kapcsolatunk, én is és ő is azt mondta hogy kezd érezni irántam valamit és ez oda vissza. Le még nem feküdtünk, egy kis petting volt közöttünk.
26n
Ha bármi mást tennie kell azért, hogy a tudtodra adja, hogy vonzódik hozzád meg amúgy tisztelettel bánik veled (kölcsönösség esetén értendő nyilván), onnantól kezdődik a prostitúció, gyakorlatilag alkudozol a saját p*nádra.
32/f
Ja, az kimaradt, hogy vagy nem akarsz semmit tőle.
32/f
Hány éves a gyerek, hogy ekkora fejtörést okoz egy nálad vagy nála alvás? Nagyszülők nem segítenek?
32/f
Nézd kérdező.... egyrészt te is mehetsz hozzá és neki akkor lehet ugyan ez a dilemmája veled kapcsolatban. Ő meg honnan tudhatja, hogy nem eltartót keresel csak. Azért van egy alap bizalom, amit sajnos vagy nem sajnos, meg kell előlegezni, különben nincs semmi. Mintha pókereznél tudod... ha lerakod a tétet, akkor leülsz az asztalhoz és játszol a többiekkel, eredményeképp meg nyersz vagy veszítessz. Ha nem rakod le a tétet, akkor nem is játszol, nem is veszítessz és nem is nyersz...iszol egy bambit és hazamész.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!