Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bánhatom, hogy nem lettem szerető?
Figyelt kérdés
Majdnem szeretője lettem egy évek óta nős férfinak. Végül nem mentem bele, nehéz volt de megálltam. Viszont már bánom. Mit tegyek ? Azt bánjuk meg amit nem tettünk meg? Volt valaki hasonló helyzezben ?2020. jan. 8. 17:10
1/19 anonim válasza:
Mit lehet azon bánni, hogy nem lettél egy gerinctelen lotyó? Komolyan nem értem, valahogy nekem az integritásom mindig fontosabb volt, mint bármiféle vonzalom. Mondjuk aki képes vonzódni egy olyan emberhez, aki vele csalná a párját, az olyan ember is.
2/19 anonim válasza:
ne bánd, jól tetted
voltam nős pasival egy ideig, jobb lett volna, ha nem
egy barom volt, de sajnos későn jöttem rá
aki állandóan lelkiismeret nélkül tud hazudni a kis magánéletében, attól jobb távol maradni
3/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Remélem elmulik ez nálam.
2020. jan. 8. 17:18
4/19 A kérdező kommentje:
26N
2020. jan. 8. 17:19
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ utolsó. Nagyon sajnálom.
2020. jan. 8. 17:19
6/19 anonim válasza:
Én bánom. Így nem tudom lezárni. Ami kettőnk közt volt, ahhoz semmi köze nem volt a feleségének. Egyetlen egy dolog miatt gondolom azt, hogy jól döntöttem: Szerintem nem szeretett, bár ezt meg is mondta, csak egy ideig nem hittem el neki.
7/19 A kérdező kommentje:
Engem elviekben nagyon szeretett. Ezért bánom én is mert nem tudom lezárni. Pedig nem vagyok egy ostoba ember mégha annak is tűnök. Tudom, hogy annak tűnök.
2020. jan. 8. 17:27
8/19 anonim válasza:
nekem is mondta, hogy szeret, semmit nem jelent
ha így lenne, akkor egyértelműsétené pl. úgy, hogy nem házas, aztán lettek más női is végül
nehogy elhidd, amit mond, csak a tettek igazak
9/19 A kérdező kommentje:
De hogy hagyná el olyan valaki miatt a feleségét akivel semmi nem volt köztük sem egy ölelés, sem egy csók, se semmi.
2020. jan. 8. 17:36
10/19 A kérdező kommentje:
Meg akivel alig találkozott mindezek mellett, alig ismeri...
2020. jan. 8. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!