Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretője vagyok vagy ez szexkapcsolat? Van a kettő között különbség?
Körülbelül 1 évig fűzött egy nős férfi. Egészséges flört volt köztük. Törzsvásárló a munkahelyemen, minden nap be jön. Folyton ment köztünk a cicázás, végül egy véletlen találkozás alkalmával eljutottunk a szexig. Azóta több mint fél éve összejárunk. Nagyon ritka az olyan nap, hogy ne találkozzunk, hiszen egy nap többször is be jön hozzám, amikor dolgozom. Sokat beszélgetünk, bizalmas dolgokat is megoszt velem, meghallatjuk egymást, segítünk a másiknak, sokszor hoz nekem apró meglepetést csokit, sütit és hasonlókat.
Sokszor gondolkodtam azon, hogy mik vagyunk egymásnak. Egy szexpartner, aki megadja neki azt, amit a feleségétől nem kap meg vagy pedig a szeretője, aki valamilyen szinten fontos neki.
Kérlek, kíméljetek a kioktató válaszoktól, én is tisztában vagyok azzal, hogy gusztustalan dolog és társai, nem szeretnék kitérni most erre a részére.
Olcsó szexpartner vagy neki, elég egy apróság máris adod magad. Gratulálok....
Csak ennyit érsz, többet nem.
házas embernél én nem igazán látom a szexkapcsolat és a szerető között a különbséget, mivel egy csomószor hazudnak az érzelmeikről és így hülyítik a másikat, ha szeretne akkor nem csak szexelnétek és veled is akarna lenni komolyan, érzelmileg kizsákmányol, ez nem szeretet
úgyhogy ne a két fogalom különbségén törd magad, mondhatni szerető vagy, mert se érzelmileg se szexuálisan nem kapja meg otthon, amire szüksége van, ezért hozzád megy, de attól még nem biztos, hogy fontos vagy neki
sima szexkapcsolatnál nem hülyítene az élet más területén, mivel azokat a feleséggel osztaná meg
nagyon vigyázz magadra és ne bízz meg benne, magadnak teszel szívességet, nagyon sokat hazudik egy ilyen ember, hiába tűnik hihetőnek, inkább kezeld mindig fenntartással amit mond
"Olcsó szexpartner vagy neki, elég egy apróság máris adod magad. Gratulálok...."
A csávóra ugyanez nem igaz, hogy ő is ilyen könnyen adja magát?:D
Én szeretőt mondanék.
A szexpartner nekem azt jelenti, hogy megbeszéljük mikor találkozunk, szex után felöltözik mindenki és megy a dolgára.
A szeretői viszony többről szól, egyrészt hosszútávú, nem csak a szex miatt jártok össze van közös program, csak azért is felkeresitek a másikat, hogy lássátok egymást, beszélgessetek kinek milyen volt a napja stb.
Az utóbbi cipőben voltam én is, én meleg vagyok és egy családos bi pasival voltam együtt évekig, volt olyan is, hogy mikor az asszony ott aludt mellette velem beszélgetett viberen. A családot nem akarta ott hagyni a megszokás és a gyermekek miatt, szex is nagyon ritkán volt köztük, elmesélte. Sőt hallottam is, mert mikor taliztunk hívta az asszony ő meg kihangosította, hogy én is halljam.
Közel 3 év után szakítottam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!