Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretője vagyok vagy ez szexkapcsolat? Van a kettő között különbség?
Körülbelül 1 évig fűzött egy nős férfi. Egészséges flört volt köztük. Törzsvásárló a munkahelyemen, minden nap be jön. Folyton ment köztünk a cicázás, végül egy véletlen találkozás alkalmával eljutottunk a szexig. Azóta több mint fél éve összejárunk. Nagyon ritka az olyan nap, hogy ne találkozzunk, hiszen egy nap többször is be jön hozzám, amikor dolgozom. Sokat beszélgetünk, bizalmas dolgokat is megoszt velem, meghallatjuk egymást, segítünk a másiknak, sokszor hoz nekem apró meglepetést csokit, sütit és hasonlókat.
Sokszor gondolkodtam azon, hogy mik vagyunk egymásnak. Egy szexpartner, aki megadja neki azt, amit a feleségétől nem kap meg vagy pedig a szeretője, aki valamilyen szinten fontos neki.
Kérlek, kíméljetek a kioktató válaszoktól, én is tisztában vagyok azzal, hogy gusztustalan dolog és társai, nem szeretnék kitérni most erre a részére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!