Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bánhatom, hogy nem lettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bánhatom, hogy nem lettem szerető?

Figyelt kérdés
Majdnem szeretője lettem egy évek óta nős férfinak. Végül nem mentem bele, nehéz volt de megálltam. Viszont már bánom. Mit tegyek ? Azt bánjuk meg amit nem tettünk meg? Volt valaki hasonló helyzezben ?
2020. jan. 8. 17:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

"De hogy hagyná el olyan valaki miatt a feleségét akivel semmi nem volt köztük sem egy ölelés, sem egy csók, se semmi."

Úgy, hogy ha tényleg szereti a másikat, akkor nem lapul otthon gyáva féreg módjára, nem hülyíti tovább a feleségét, hanem lép. Igen, akkor is, ha esetleg két szék közül a padlóra esik. Minden más csak gyáva kifogás és hazugság.

2020. jan. 8. 17:48
 12/19 anonim ***** válasza:

hát, ha ennyire bánt, akkor ismerkedj vele úgy, hogy nem fekszetek le

a reakciója mindent el fog árulni

mond meg neki, hogy csak randizgatni szeretnél és meglátjátok, hogy mi lesz, nem valami felemelő szexelni egy házas emberrel, ha akarsz mást...ezt megkéne értenie, ha szeretne

a lényeg, hogy ne add be a derekadat, ha a szex jön szóba

ezek után már elég sok mindent le fogsz tudni szűrni

2020. jan. 8. 17:55
 13/19 anonim ***** válasza:
74%
Nem vagy ostoba. Az érzelmeket nem lehet befolyásolni, vagy irányítani, ugyanúgy bele lehet szeretni egy nős pasiba, mint egy függetlenbe. Velem is megtörtént ez, pontosabban nem is múlt idő, mert jelenleg is ebben vagyok, hidd el, hogy iszonyú nehéz, ne bánd, hogy megkímélted magad sok fájdalomtól.
2020. jan. 8. 18:23
 14/19 A kérdező kommentje:
Csak hogy ugyanúgy fáj mint annak aki bele is ment. Minden nap sírok e-miatt, és életemben először olyat érzek, hogy hibáztam.
2020. jan. 8. 18:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
HülYeség,majd kitisztul az agyad.Majd akkor szeress bele ha fuggetlen lesz.
2020. jan. 8. 20:10
 16/19 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálom.
2020. jan. 8. 20:12
 17/19 anonim ***** válasza:
41%
Ugyanezt érzem. 1,5 évre beledöglöttem, és még csak annyi jó se volt benne, hogy legalább szexeltem volna egy jót. Feküdtem már le azóta függetlennel, de mit ér? Tőle 1,5 méteres közelségben elakadt a lélegzetem, hozzám se kellett érnie. Más hiába ér hozzám, nem érzem azt a testemben.
2020. jan. 8. 21:53
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Meghalt vagy impotens lett?
2020. jan. 9. 02:35
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne sajnáld. Én is voltam szerető, állította, hogy szeret.... Dehogy szeretett, maximum saját magát.

26 éves vagy, nem kellene szeretőként elherdálni ilyen emberre az idődet. Gondolkodj hosszabb távon mit akarsz az életben. Hosszú párkapcsolatot, házasságot, házat, kocsit, gyerekeket? Koncentrálj a céljaidra, ne egy házas emberre.

26N

2020. febr. 6. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!