Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bánhatom, hogy nem lettem szerető?
"De hogy hagyná el olyan valaki miatt a feleségét akivel semmi nem volt köztük sem egy ölelés, sem egy csók, se semmi."
Úgy, hogy ha tényleg szereti a másikat, akkor nem lapul otthon gyáva féreg módjára, nem hülyíti tovább a feleségét, hanem lép. Igen, akkor is, ha esetleg két szék közül a padlóra esik. Minden más csak gyáva kifogás és hazugság.
hát, ha ennyire bánt, akkor ismerkedj vele úgy, hogy nem fekszetek le
a reakciója mindent el fog árulni
mond meg neki, hogy csak randizgatni szeretnél és meglátjátok, hogy mi lesz, nem valami felemelő szexelni egy házas emberrel, ha akarsz mást...ezt megkéne értenie, ha szeretne
a lényeg, hogy ne add be a derekadat, ha a szex jön szóba
ezek után már elég sok mindent le fogsz tudni szűrni
Ne sajnáld. Én is voltam szerető, állította, hogy szeret.... Dehogy szeretett, maximum saját magát.
26 éves vagy, nem kellene szeretőként elherdálni ilyen emberre az idődet. Gondolkodj hosszabb távon mit akarsz az életben. Hosszú párkapcsolatot, házasságot, házat, kocsit, gyerekeket? Koncentrálj a céljaidra, ne egy házas emberre.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!