Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szivatnátok meg te és a szerető a pasit?
Hátam mögött elkezdett fűzni egy csajt akivel nem is tudtunk egymásról.
Most borult a dolog, amikor belenéztem a mobiljába s baromi nagyot csalódtam.
Nem leül s elmondja a teljes igazat hanem mindenre egyesével kellett rájönnöm mert egyik mondata a másikat ütötte. Ezért, hogy tisztán lássak ráírtam a lányra, beszélgettünk s mindent elküldött mindent nekem, mit mikor, stb.
Kb belezúgott a srácba.
Mindketten dobni fogjuk de mivel nagyon egoista s kb mintha mi sem történt volna... Ezért nem csak el akarjuk küldeni a fenébe hanem azt koppanjon nagyot.
Ti hogy tennétek?
Nem értem, miért kell a másik telefonjàt nézegetni? Értem én hogy találtál is kb valamit benne, de akkor is, miért jó ez? Soha nem jutna eszembe ilyet csinàlni, még akkor sem ha azt gondolnàm, hogy megcsal, ez (szerintem) majdhogynem ugyanakkora bűn, mint az hogy más lányoknak irogat.
A kérdésedre válaszolva viszont: nem csinálnék semmit, teljesen felesleges, úgyse fogja érdekelni, ha már az sem érdekelte hogy hűséges legyen.
Mert van titok , és a legtöbb ember eztmegérzi. Állj már le, hogy még aza hibás aki belenéz a másik telefonjába miközben a másik szétcsalja az agyát?
Jézusom.
Mint írtam már annyiszor csaltak meg, hazudtak hogy amikor a telefonja pittyent egyet s megjelent a kijelzőn egy ilyen szöveg:"hiányzol😢" nálam bekapcsolt a vészvillogó. Na akkor néztem bele, de ezt vállalom.
Nem csak azért lehet rossz egy megcsalás mert elárul a másik. Hanem, hogy ha már lebukik se képes bizony elmondani mi az igazság hanem bármit kérdezel hülyére akar venni...így meg még dühítő is. Órákig ilyenen szívni egymás vérét... Akkor inkább megnézem a telefont, gépet, igen ez az egyértelmű valóság, fáj de legalább tudom mihez tartani magam...
Most őszintén...kinek van kedve úgy beszélni tudod értelmetlen?
Hány lánnyal?
Eggyel se( eddig 1et talált)
Mikor?
De tudod ni cs időm (hetek óta)
Találkoztatok?
Nem(amikor beteg voltam)
.stb...
Tudnék mesélni ilyen sztorit, nálunk nagyot szólt, csúnya vége lett a kapcsolatunknak (es meg neki állt feljebb).
A családja vagy a barátai előtt nyilvános helyen jelenjetek meg mindketten, és ultessetek szépen két szék közé a földre, had koppanjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!