Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ha egy nő nem szupermodell akkor kapcsolatra már ne is számítson?
Egyedülálló anya vagyok,van egy kisgyermekem
Megismerkedtem egy férfival aki felsőbb beosztásban van, jól keres viszont idősebb és kövér ,csúnya .azt hittem hogy mivel nekem sincsenek a legjobb kartyaim és ő sem egy Adonisz ,így ki lesz egyenlitve a számla.
De azt mondta pár hét találkozás után hogy azért nem akar velem tartós kapcsolatot csak szexet mert nem volt szerelem az első látásra.
És hogy csak akkor viselné el a gyerekem es minden rossz tulajdonságom ha úgy néznek ki mint Adriana Lima.
Hat bocsi,de nem vagyok Adriana Lima .
Az a helyzet hogy előttem egy orosz gyönyörű nője volt ,nyilván a pénze és a társadalomban betöltött pozíciója miatt volt vele.
Tehát a Sz..art feltettek a polcra és azt hiszi azóta hogy lekvár .
Igen , van pénze és egy szuper állása de csúnya ,kövér ,öreg .
Miért vár el orosz vagy brazil szupermodell kinézetű nőt? Miért nem éri be a kevesebbel?
Az én külsőm kb átlagos .
10es skálán talán egy erős 6os
De ő max egy erős 3as.
Nem szívesen kategorizálok de ez az igazság .
59 , azt hiszem most leesett .
Köszönöm szépen.
Tehát valószínűleg tudja hogy csúnya és egy szép nő csak érdekek miatt van vele és úgy gondolja ha már így van akkor az legyen Adriana Lima kinézetű orosz szupermodell és ne egy mezei csinos nő.
Amúgy azóta beszéltem vele és mondta hogy én voltam az utolsó no akivel szexuális kapcsolata volt
Zsugori is ,nem szívesen fizet .
Pedig hát , Adriana Lima nem fogja szetteni a lábat csak azért mert O orvos .
Gondolom idővel majd rájön :-)
Az alapvető probléma szerintem az, hogy megfeledkezünk róla, hogy az itt leírt szempontok mind szubjektívek.
Ami neked 6/10 az lehet van akinek 10/10 de más valakinek csak 3/10.
A "gazdag" is eléggé szubjektív fogalom. Nem mindegy, hogy márkás kocsira futja vagy multimilliomos az illető.
A párkereséses terén is nagyon különböznek a prioritások. Ennek a férfinek nagyon számítanak a külsőségek és lehet, hogy a kérdező pont hogyan paraméterekkel rendelkezik amelyek személyesen neki nem tetszenek. Ez nem azt jelenti, hogy a kérdező csúnya vagy csak 2/10-es,csak annyit, hogy ennek a férfinek nem esete. Pláne mert kifejezetten nem kedveli a gyerekeket.
Ha akadna olyan pasi, aki mondjuk kifejezetten jól kijön a gyerekekkel és pont az olyan típusú nőkhöz vonzódik, amilyen a kérdező is, akkor biztos simán menne a dolog amennyiben kölcsönös a vonzalom.
Szóval a válasz: de, nem szuper modell alkatú nő is számíthat párkapcsolatra (csak az utcára kimenve is számtalan példát találhatsz), csak nem ezzel a férfival. Ez a kérdés nagyon durván általánosít. Ez a pasi nem akar veled lenni: fogadd el, keress másikat. Tény, hogy szingli szűlőként bizonyára nehezebb mintha nem lenne gyerek, de ettől még nem lehetetlen.
"Pedig hát , Adriana Lima nem fogja szetteni a lábat csak azért mert O orvos ."
Nem baj, mert mindig lesz 1-1olyan kétségbeesett elvált anyuci mint te, aki szétteszi...
,, Mondjad, mi a tarifa?
Nem vagy te Mia Khalifa..."🤣🤣🤣😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!