Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ha egy nő nem szupermodell akkor kapcsolatra már ne is számítson?
Egyedülálló anya vagyok,van egy kisgyermekem
Megismerkedtem egy férfival aki felsőbb beosztásban van, jól keres viszont idősebb és kövér ,csúnya .azt hittem hogy mivel nekem sincsenek a legjobb kartyaim és ő sem egy Adonisz ,így ki lesz egyenlitve a számla.
De azt mondta pár hét találkozás után hogy azért nem akar velem tartós kapcsolatot csak szexet mert nem volt szerelem az első látásra.
És hogy csak akkor viselné el a gyerekem es minden rossz tulajdonságom ha úgy néznek ki mint Adriana Lima.
Hat bocsi,de nem vagyok Adriana Lima .
Az a helyzet hogy előttem egy orosz gyönyörű nője volt ,nyilván a pénze és a társadalomban betöltött pozíciója miatt volt vele.
Tehát a Sz..art feltettek a polcra és azt hiszi azóta hogy lekvár .
Igen , van pénze és egy szuper állása de csúnya ,kövér ,öreg .
Miért vár el orosz vagy brazil szupermodell kinézetű nőt? Miért nem éri be a kevesebbel?
Az én külsőm kb átlagos .
10es skálán talán egy erős 6os
De ő max egy erős 3as.
Nem szívesen kategorizálok de ez az igazság .
Nem. Ha orvos vagy ügyvéd akkor jó a 3/10 mivel feltehetően okos, értelmes .
De ha egy " normális munkas" akkor legyen minimum 6/10. Akkor nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni mivel csak azért mert van egy gyerekem nem csökkent annyit a " piaci értékem " hogy ennyire leadjam a szintet .
Amúgy igen,ezt neki is megmondtam hogy számomra ez egy kompromisszum lenne és ő is mondta hogy érzi hogy úgy gondolom hogy szívességet teszek neki ha vele vagyok.
"Az én külsőm kb átlagos .
10es skálán talán egy erős 6os"
MI VANNNNN???? Az erős 6-os nő ilyen, kizárt, hogy ilyen legyél! [link]
Lehet hogy azért említette hogy a rossz tulajdonságaim + gyerek mellé csak ilyen külsővel fogadna el.
De például valószínűleg ezzel a külsővel gyerek nélkül ,vagy ezzel a külsővel + gyerek de jobb személyiséggel sem kellettem volna mert neki megvan az ideál a fejében és az nem én vagyok hanem Adriana Lima meg a Wonderwoman. ( nem jut eszembe a neve de őt is említett hogy az exe úgy nézett ki)
Nekem kimondottan provokatívnak tűnik az írás, és nagyon nem nőiesnek. Minden incel klisé benne van, a szintezés, az eltartót keresés a gyerekkel, és főleg az amivel a leggyakrabban jönnek, hogy még a töltöttgalamb Mancikának is jó pasi kéne.
No de tegyük fel, létezik a kérdező. Akkor
1. elhajtja a bácsit mert undorodik tőle, és ha van önbizalma akkor tudja hogy kaphat jobbat is, a pénze se kell, akkor nem születik ebből itt kérdés,
2. avagy fogát összeszorítva de megfogja a pénzéért, mert kell a pénz, de akkor meg szintén nem hepciáskodik (itt sem) hogy undorító, hanem csöndben elviseli a pénzéért cserébe.
Én is úgy gondolom hogy egy átlagos de fiatal nőnél külsőre egy ronda kövér öregember jóval alatta van, de itt pénzről van szó, és ha ez a ronda öregember meg tud rajta venni modelleket akkor azokat fogja venni és kiröhögi a nagyravágyó átlagos anyukát 🤷 Azt írod "miért vár el szupermodell kinézetű nőt? miért nem éri be kevesebbel?" Hát azért mert megteheti, pontosabban megveheti az ilyeneket, akik tehetségesen visonganak alatta egy percig, nyilvánosan meg megsimogatják a májfoltos szőrös kezét hogy macííí cejetlek.
Egyébként én is második házasságban élek és volt gyerekem az első férjemtől. De nem vagyok sem átlagos külsejű, se mások pénzére szoruló, öregemberhez nem tudnék hozzáérni és ezt amit itt a kérdező előad én is szánalmasnak találom. Ha ennyire kell a pénz, fogd meg az öreget és próbáld elviselni, de ne nyekeregj senkinek mert senki sem fog sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!