Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ha egy nő nem szupermodell akkor kapcsolatra már ne is számítson?
Egyedülálló anya vagyok,van egy kisgyermekem
Megismerkedtem egy férfival aki felsőbb beosztásban van, jól keres viszont idősebb és kövér ,csúnya .azt hittem hogy mivel nekem sincsenek a legjobb kartyaim és ő sem egy Adonisz ,így ki lesz egyenlitve a számla.
De azt mondta pár hét találkozás után hogy azért nem akar velem tartós kapcsolatot csak szexet mert nem volt szerelem az első látásra.
És hogy csak akkor viselné el a gyerekem es minden rossz tulajdonságom ha úgy néznek ki mint Adriana Lima.
Hat bocsi,de nem vagyok Adriana Lima .
Az a helyzet hogy előttem egy orosz gyönyörű nője volt ,nyilván a pénze és a társadalomban betöltött pozíciója miatt volt vele.
Tehát a Sz..art feltettek a polcra és azt hiszi azóta hogy lekvár .
Igen , van pénze és egy szuper állása de csúnya ,kövér ,öreg .
Miért vár el orosz vagy brazil szupermodell kinézetű nőt? Miért nem éri be a kevesebbel?
Az én külsőm kb átlagos .
10es skálán talán egy erős 6os
De ő max egy erős 3as.
Nem szívesen kategorizálok de ez az igazság .
Adriana Lima is meghízott már mióta szült , szóval fura, hogy vele példálózol :)
A pasi el van szállva magától, és tényleg csak a pénze miatt teheti meg, de ne aggódj, vannak még olyanok akik nincsenek elszállva maguktól, kérdés, hogy neked mik az igényeid, mennyire számít, hogy menő pénzes pasi legyen, vagy jó az áltlag fizetési kategóriából is?
Teljesen jó egy átlagos ,okos ,normális ,értelmes férfi
Nem kell hogy orvos legyen vagy ügyvéd.
Szerintem ott a gond, hogy nem nézel ki jól. Én is egyedülálló anya vagyok és jobbnál jobb fogás férfiak tolonganak vagy tíz éve.. De nekem nem megy, hogy kompromisszumot kössek, nekem érzelmek kellenek, és az nem akar jönni részemről. Már arra is gondoltam, hogy talán annyira "kitölti" a gyerekem az életem, hogy egyszerűen nem futja mást is szeretni, mintha kifogynék a másnak nyújtható érzelmekből.. de persze nyilván fogalmam sincs, miért van ez, de a lényeg, hogy az életben nem kezdenék idős bácsival a pénzéért, milyen ember vagy, hogy ilyenbe belemennél? Talán ezért nem volt részéről romantikus érdeklődés, érezte, hogy nem kedveled.
Kapd össze magad, és akkor majd jönnek a korodbeli jobb férfiak, de ilyen mentalitást egyik sem visel el szívesen(mármint akik értékesek)..
"Én nem a pénze miatt gondoltam hogy jo lesz hanem mert egy jó kompromisszumnak láttam."
Kompromisszumbol összejönni valakivel se szép dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!