Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak ha egy nő nem szupermo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha egy nő nem szupermodell akkor kapcsolatra már ne is számítson?

Figyelt kérdés

Egyedülálló anya vagyok,van egy kisgyermekem

Megismerkedtem egy férfival aki felsőbb beosztásban van, jól keres viszont idősebb és kövér ,csúnya .azt hittem hogy mivel nekem sincsenek a legjobb kartyaim és ő sem egy Adonisz ,így ki lesz egyenlitve a számla.

De azt mondta pár hét találkozás után hogy azért nem akar velem tartós kapcsolatot csak szexet mert nem volt szerelem az első látásra.

És hogy csak akkor viselné el a gyerekem es minden rossz tulajdonságom ha úgy néznek ki mint Adriana Lima.

Hat bocsi,de nem vagyok Adriana Lima .

Az a helyzet hogy előttem egy orosz gyönyörű nője volt ,nyilván a pénze és a társadalomban betöltött pozíciója miatt volt vele.

Tehát a Sz..art feltettek a polcra és azt hiszi azóta hogy lekvár .

Igen , van pénze és egy szuper állása de csúnya ,kövér ,öreg .

Miért vár el orosz vagy brazil szupermodell kinézetű nőt? Miért nem éri be a kevesebbel?

Az én külsőm kb átlagos .

10es skálán talán egy erős 6os

De ő max egy erős 3as.

Nem szívesen kategorizálok de ez az igazság .

2023. szept. 19. 17:22
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
71%
31es válasz tényleg ezeknél a hülye celebneveknél ment el. Én a 20 éves koreltérésnél kezdtem gyanakodni, de a celebnevek dobálása onnét végleg bűzlött az egész story. Szintelmélet, az :D
2023. szept. 19. 19:25
 42/65 A kérdező kommentje:
Jaj maradjatok már könyörgöm!!!! Ti mást sem tudtok csak hogy kamu ,Fake meg troll.... nem ,nem kamu !!!!!
2023. szept. 19. 19:29
 43/65 anonim ***** válasza:
75%

Tehát akkor ha jól értem beérnéd egy sokat olvasott, intelligens gyári munkás "gyenge hármas" 50-es pasival is?

Ha már nem is a pénz volt a vonzó ebben a fazonban. 😊

Mert a leírtak alapján én nagyon mást nem tudok elképzelni pedig.

Amúgy lehet hihetetlen de akinel pénze van, válogathat, még akkor is ha szarul néz ki. 🤷‍♀️

2023. szept. 19. 19:30
 44/65 A kérdező kommentje:
Gyenge hármas ,intelligens , 40es ,normális kinézetű gyári munkással beerem.
2023. szept. 19. 19:38
 45/65 anonim ***** válasza:
77%
Akkor felejtsd el a dokit és keress egy hétköznapi embert. Nem hiszem hogy olyat nem találnál. 😊
2023. szept. 19. 19:40
 46/65 anonim ***** válasza:
21%
Nők ha egy férfi nem szupermodell/gigacsed akkor kapcsolatra már ne is számítson? 170/98-as méretű de kiváló belső értékekkel és vezető beosztással rendelkező férfiként nekem csak az örök magány jut és annyi lesz az egyetlen közöm a nőkhöz hogy Adriana Lima,Gal Gadot meg Mia Kalifa képeire verhetem? Én csak egy csinos,fiatal,tökéletes alakú nőt szeretnék barátnőnek,hát tényleg olyan nagy elvárás ez? Nagyon el vagyok keseredve, ma is le kell gurítanom gyorsan 5-6 sört,az mindig megnyugtat.
2023. szept. 19. 19:42
 47/65 A kérdező kommentje:

170/98 ?!

Gondolom csak viccelsz .

Én 1.78 vagyok, 69 kiló ,nagy mell ,normál arc ,ápolt. Igenis elvárható egy normális férfi nem vagyok rautalva egy gnomra csak azért mert van gyerekem.

A gyomrom is úgy nyomta a hasa szex közben hogy majdnem oda hánytam.

2023. szept. 19. 19:48
 48/65 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudom hogy mi a problémád,nekem az erős vázizomzatom miatt kifejezetten arányos,férfias testalkatom van. Lefeküdtél egy 130 kilós 50 éves férfivel,ahhoz képest én egy Adonisz vagyok.
2023. szept. 19. 19:50
 49/65 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy a paramétereid alapján nálam nem ütöd meg a mércét,túl öreg és kissé túlsúlyos vagy.
2023. szept. 19. 19:54
 50/65 anonim ***** válasza:
61%
Xd de te is csak a lóvé mint mennél rá de kaphat 10/10 is 20 éves hanvas puncit miért te kellenél lol pénzért egy egyetemista fiatal csaj simán szét teszi neki a lábát hetente többször
2023. szept. 19. 20:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!