Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ha egy nő nem szupermodell akkor kapcsolatra már ne is számítson?
Egyedülálló anya vagyok,van egy kisgyermekem
Megismerkedtem egy férfival aki felsőbb beosztásban van, jól keres viszont idősebb és kövér ,csúnya .azt hittem hogy mivel nekem sincsenek a legjobb kartyaim és ő sem egy Adonisz ,így ki lesz egyenlitve a számla.
De azt mondta pár hét találkozás után hogy azért nem akar velem tartós kapcsolatot csak szexet mert nem volt szerelem az első látásra.
És hogy csak akkor viselné el a gyerekem es minden rossz tulajdonságom ha úgy néznek ki mint Adriana Lima.
Hat bocsi,de nem vagyok Adriana Lima .
Az a helyzet hogy előttem egy orosz gyönyörű nője volt ,nyilván a pénze és a társadalomban betöltött pozíciója miatt volt vele.
Tehát a Sz..art feltettek a polcra és azt hiszi azóta hogy lekvár .
Igen , van pénze és egy szuper állása de csúnya ,kövér ,öreg .
Miért vár el orosz vagy brazil szupermodell kinézetű nőt? Miért nem éri be a kevesebbel?
Az én külsőm kb átlagos .
10es skálán talán egy erős 6os
De ő max egy erős 3as.
Nem szívesen kategorizálok de ez az igazság .
Tehát akkor ha jól értem beérnéd egy sokat olvasott, intelligens gyári munkás "gyenge hármas" 50-es pasival is?
Ha már nem is a pénz volt a vonzó ebben a fazonban. 😊
Mert a leírtak alapján én nagyon mást nem tudok elképzelni pedig.
Amúgy lehet hihetetlen de akinel pénze van, válogathat, még akkor is ha szarul néz ki. 🤷♀️
170/98 ?!
Gondolom csak viccelsz .
Én 1.78 vagyok, 69 kiló ,nagy mell ,normál arc ,ápolt. Igenis elvárható egy normális férfi nem vagyok rautalva egy gnomra csak azért mert van gyerekem.
A gyomrom is úgy nyomta a hasa szex közben hogy majdnem oda hánytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!