Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne “érdemes” összejönni egy szupermodell külsejű, nagyon gazdag orosz nővel?
Oroszorszagban el a rokonsaga vagy mashol? Ha ott helyben szamitanak-idezlek- nagyon gazdagnak, akkor szinte szaz szazalekig biztos lehetsz benne, hogy valamilyen modon koze van a kormanyhoz. Ha pedig ez az eset all fent, akkor mindenkepp ovatossagra intenelek.
Azt tudni erdemes az oroszokrol, hogy nagyban elter a kulturajuk a mienktol. En immaron hat eve elek naluk, es sok dologhoz a mai napig nem szoktam egeszen hozza. Amit a te esetedben erdemes lehet tudni, az az, hogy az oroszok nem szivbajosak, es mindket nem eleg kezdemenyezo termeszetu. Tehat az o esetukben nem helytallo amit a harmas valaszolo irt, mert lazan kezdemenyeznek egyszeru ferfiak is gyonyoru noknel. Apropo, gyonyoru nok: itt tenyleg rengeteg van beloluk, tehat furan is jonne ki, ha nem lennenek tokosek a tarsadalom himnemu tagjai, kulonben igen sokan par nelkul maradnanak.
Mindenkepp vedd szamitasba, hogy a tobbseg elvarja hogy udvarolj meg akkor is, ha nem te vagy a kezdemenyezo fel. Ha csokrot ajandekoznal, okvetlenul paratlan szamban vasarolj viragot, mert paros szammal csak halottaknak visznek.
“Ha csokrot ajandekoznal, okvetlenul paratlan szamban vasarolj viragot, mert paros szammal csak halottaknak visznek.“😂😂
Jojj ossze vele es probald ki.
N
"Ha csokrot ajandekoznal, okvetlenul paratlan szamban vasarolj viragot, mert paros szammal csak halottaknak visznek."
Leszámolják?
Utolso:
Latod, nekem eszembe sem jutott ezen eddig elgondolkozni. Megkerdeztem a ferjemet(o orosz es azert vagyok kint), es azt mondta, hogy sokan megszamoljak. Illetve meg azt is hozzatette, hogy a vegyes csokroknal lazabbra lehet ezt venni, de ha egyfele viragbol keszult csokrot szandekozik valaki ajandekozni(tulipan, rozsa stb), akkor mindenkepp ugyelni kell a szamokra.
Errol egyebkent eszembe is jutott egy sztori par evvel ezelottrol. Nonap alkalmabol megkert a ferjem, hogy vegyek az anyukajanak egy csokor tulipant, en pedig a viragarusnal szemrebbenes nelkul eloalltam a keressel, miszerint 16 szalat szeretnek. Az elado kerdezett vissza, hogy biztos annyi lesz? Es akkor beugrott, hogy teeeenyleg, errol meg is feledkeztem. Szoval erdekes dolog ez naluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!