Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak ha egy nő nem szupermo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha egy nő nem szupermodell akkor kapcsolatra már ne is számítson?

Figyelt kérdés

Egyedülálló anya vagyok,van egy kisgyermekem

Megismerkedtem egy férfival aki felsőbb beosztásban van, jól keres viszont idősebb és kövér ,csúnya .azt hittem hogy mivel nekem sincsenek a legjobb kartyaim és ő sem egy Adonisz ,így ki lesz egyenlitve a számla.

De azt mondta pár hét találkozás után hogy azért nem akar velem tartós kapcsolatot csak szexet mert nem volt szerelem az első látásra.

És hogy csak akkor viselné el a gyerekem es minden rossz tulajdonságom ha úgy néznek ki mint Adriana Lima.

Hat bocsi,de nem vagyok Adriana Lima .

Az a helyzet hogy előttem egy orosz gyönyörű nője volt ,nyilván a pénze és a társadalomban betöltött pozíciója miatt volt vele.

Tehát a Sz..art feltettek a polcra és azt hiszi azóta hogy lekvár .

Igen , van pénze és egy szuper állása de csúnya ,kövér ,öreg .

Miért vár el orosz vagy brazil szupermodell kinézetű nőt? Miért nem éri be a kevesebbel?

Az én külsőm kb átlagos .

10es skálán talán egy erős 6os

De ő max egy erős 3as.

Nem szívesen kategorizálok de ez az igazság .

2023. szept. 19. 17:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:
Ha 50 évesen ez az eletcelja.....
2023. szept. 19. 20:15
 52/65 anonim ***** válasza:
75%
Jah, hogy szex is volt! Úgy, hogy nem is vonzodtal hozzá? A statusz, hogy orvos a faszi ennyit jelent neked? Jézus...
2023. szept. 19. 20:37
 53/65 anonim ***** válasza:
65%

"Orvos, intelligens"

Ezért nincs esélyd kipecázni. Ha nagyon gyönyorű lennél elnézné az IQ és képzettségbeli hiányosságokat. Rámásznál dokibácsira, nem kellesz neki. Ennyike.

2023. szept. 20. 00:12
 54/65 anonim ***** válasza:
90%
De hát miért fekszel le olyannal, aki undorító? Inkább keress egy dolgozni szerető, jóképű munkást, azzal többre mész. A legtöbb pasi mamlasz, inkább a felső kategóriával van a baj.
2023. szept. 20. 07:07
 55/65 A kérdező kommentje:
Ma is találkozunk nemsokára . Egyszerűen nem tudom elfogadni hogy nem kellek egy ennyire csunya férfinek . Ma még szebb vagyok mint általában. Tudom hogy nem fog változni semmi de mégis úgy érzem meg kell hogy mutassam
2023. szept. 22. 19:43
 56/65 anonim ***** válasza:
100%
Ejj, hát én nem.szivatnam.magam. főleg meg, ha ronda a pasi.
2023. szept. 22. 20:38
 57/65 anonim ***** válasza:
79%
Ezt a kérdést egy 50 éves, Adriana Lima és Mia Khalifa rajongó pasi írta, akit lekoptatott egy kisgyerekes anyuka 🤣
2023. szept. 22. 21:38
 58/65 A kérdező kommentje:
Nem volt rossz a szex vele de tényleg eszméletlen ronda . Érdekes hogy ő amúgy szépnek látja magát .
2023. szept. 23. 09:25
 59/65 anonim ***** válasza:
75%
Te egyszerűen meg vagy sértődve. Talán rájött mennyire számító vagy. Semmi másról nem írsz, csak arról, hogy Te mit nyerhettél volna ezzel a kapcsolattal. És megsértődtél, hogy az általad csúnyának tartott férfi miért nem kap két kézzel utánad, mert te jobb nő vagy mint amennyire ő jó pasi. Ja és évekkel fiatalabb... örüljön, hogy szóba áltál vele. Miért nem tudod méltósággal elfogadni, hogy ő nem úgy gondolta mint te? Érdekkapcsolata bármikor lehet és akkor már legyen az igényeinek megfelelő, mert megteheti. Nem árult zsákbamacskát.
2023. okt. 25. 21:39
 60/65 anonim ***** válasza:
56%
Van egyáltalán olyan nő, aki hallott Mia Khalifáról?
2023. okt. 26. 01:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!