Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak ha egy nő nem szupermo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha egy nő nem szupermodell akkor kapcsolatra már ne is számítson?

Figyelt kérdés

Egyedülálló anya vagyok,van egy kisgyermekem

Megismerkedtem egy férfival aki felsőbb beosztásban van, jól keres viszont idősebb és kövér ,csúnya .azt hittem hogy mivel nekem sincsenek a legjobb kartyaim és ő sem egy Adonisz ,így ki lesz egyenlitve a számla.

De azt mondta pár hét találkozás után hogy azért nem akar velem tartós kapcsolatot csak szexet mert nem volt szerelem az első látásra.

És hogy csak akkor viselné el a gyerekem es minden rossz tulajdonságom ha úgy néznek ki mint Adriana Lima.

Hat bocsi,de nem vagyok Adriana Lima .

Az a helyzet hogy előttem egy orosz gyönyörű nője volt ,nyilván a pénze és a társadalomban betöltött pozíciója miatt volt vele.

Tehát a Sz..art feltettek a polcra és azt hiszi azóta hogy lekvár .

Igen , van pénze és egy szuper állása de csúnya ,kövér ,öreg .

Miért vár el orosz vagy brazil szupermodell kinézetű nőt? Miért nem éri be a kevesebbel?

Az én külsőm kb átlagos .

10es skálán talán egy erős 6os

De ő max egy erős 3as.

Nem szívesen kategorizálok de ez az igazság .

2023. szept. 19. 17:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:

Ugy látom itt sokan nem értik a helyzetet .

Én kb külső alapján .....hat nem is tudom ...Mia Khalifa vagyok csak nem olyan sötét tónusú.

Tehát egy 6/10.

Igen,anya vagyok de van egy normális lakasom, munkám,életem.

Ő majdnem 20 évvel idősebb, orvos de nem gazdag mert egészségügyi okok miatt csak heti 20 órában dolgozik évek óta.

Külsőleg kopasz,alacsony,mint egy teliszart buvarruha

De értelmes,okos,jól elbeszelgettunk,filozofaltunk,jó volt mellette lenni, biztonságban éreztem magam.

Gondoltam , ő is elfogadja hogy van egy gyerekem cserébe kap egy 20 évvel fiatalabb ,csinos nőt én meg elfogadom őt cserébe a gyerekem egy okos,értelmes ember mellett nő fel.

Na de mivel ezt a .....férfit 10 évvel ezelőtt sok pénzért, autó,utazas stb feltett egy orosz nő egy szintre,ezért ő nem akar abból a szintből leadni. Azóta sem volt tartós kapcsolata!

Miért várja el egy Shrek hogy Gal Gadot meg Adriana Lima jöjjön az életébe ( akik ha jönnek is csak a pénze miatt ) miért nem éri be egy Mia Khalifaval aki szeretné és mellette maradna?

Nem a pénz miatt szerettem volna meg hanem az esze és a jelleme miatt

2023. szept. 19. 18:22
 32/65 anonim ***** válasza:
80%
Mia Khalifa az öreganyád térde kalácsa. 😅
2023. szept. 19. 18:26
 33/65 anonim ***** válasza:
84%
Valami akasztani valo incel megint incelkedik...
2023. szept. 19. 18:27
 34/65 A kérdező kommentje:

31, nem a pénz miatt!!!!

Nekem is van annyi amiből megelek kényelmesen!

A gyerekem jövője miatt,meg a társadalomban betöltött pozíció miatt . ( jól esett mondogatni pár hétig hogy a pasim orvos)

Arra gondolok mostanában hogy már nincs abban a helyzetben hogy modell külsejű nőket " vegyen " / eltartson de egy anyukát aki kicsit el van bizonytalanodva könnyű kihasználni elég villogni hogy " orvos vagyok " és anélkül hogy akar csak egy virágot vett volna ,már feküdtem is keresztben mint léc a hídon.

Ez is csak azt bizonyítja hogy intelligens - tudja hogy mit csinál.

Par szóval es azok által kiváltott " reménnyel" lefeküdt egy 20 évvel fiatalabb nővel.

Ez a tudat és a szex emleke neha kicsit felkavarja a gyomrom.

2023. szept. 19. 18:28
 35/65 anonim ***** válasza:
0%
Általában a nő választ, így a kérdésed is értelmetlen...
 36/65 A kérdező kommentje:
Nem kamu és nem incel... nem tudom ebben mi a hihetetlen
 37/65 anonim ***** válasza:
53%
32. Mia Khalifa?????????????????? Szerintem inkább: [link]
2023. szept. 19. 18:32
 38/65 A kérdező kommentje:
38 -_-
2023. szept. 19. 18:34
 39/65 anonim ***** válasza:
83%
Ezt a kérdést, 100% férfi írta!
2023. szept. 19. 18:36
 40/65 anonim ***** válasza:
78%
Miért van olyan érzésem, hogy egy mizoginista férfi írta ezt a kérdést?
2023. szept. 19. 19:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!