Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az autóban ülve leszólított egy vagány srác a jelzőlámpánál. Majd a tankoló állomásnál megálltunk , megtankoltam majd ittunk vmit. Megcsókolt (nagyon jól csókolt) Túl hamar volt szerintetek mert még nemis ismerem ?
Figyelt kérdés
2023. szept. 13. 08:36
11/24 anonim válasza:
10lehet nem csókoltal jól.
Amugy sztem 9 nek igaza van, bár abban sztem nem hogy könnyelmű.. ?
12/24 anonim válasza:
11. Két jelzőlámpa és egy benzinkút között csókolózni egy idegennel? :)
Szerintem de.
De én nem mondtam, hogy ez baj. Csak hogy ne mondjon olyasmit, ami nem felel meg a valóságnak.
13/24 anonim válasza:
12es te jó ég, hol olvastad ezt?
A tankoló állomásnál megalltunk - én ezt látom vagy klikkelnek a szemeim?
14/24 anonim válasza:
13. Jó, akkor igazad van, nem könnyelmű. Én feladtam a beszélgetést ezen az oldalon.
17/24 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem az volt a kérdés hogy könnyelmű vagyok vagy sem..
Hanem hogy túl hamar volt szerintetek?
:)
2023. szept. 13. 21:38
18/24 anonim válasza:
Most mi a kérdésed? Hogy folytasd-e a kapcsolatot? Szerintem folytassad. Ha van kémia, arra érdemes alapozni.
19/24 anonim válasza:
Holnap mar bele is ulhetsz..
20/24 anonim válasza:
Ezt melyik filmből almodtad magadnak.
Nagyon életszerű. Ja!😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!