Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az autóban ülve leszólított egy vagány srác a jelzőlámpánál. Majd a tankoló állomásnál megálltunk , megtankoltam majd ittunk vmit. Megcsókolt (nagyon jól csókolt) Túl hamar volt szerintetek mert még nemis ismerem ?
Eszméletlenül jól csókolt.
Még ilyen nem történt velem soha. Én is nagyon jól nézek ki, akkor pont mindketten nagyon jól voltunk felöltözve.
Es nem kerestem senkit sem , ez csak úgy random jött.
Hát...ez gyors volt akkor :)
Lesz folytatás vagy csak egy sztori lettél neki a haveroknal, hogy lekapott egy ismeretlen csajt a benzinkuton?
Mennyi irigy.
Hát ha jól nézel ki nem csodálkozom hogy hamar kiszúrnak es megvan a tali.
Nekem ha bejön vki akkor azonnal megtetszik nincs mit tenni
Majd aztan lesz szex es dug mast is kozben.
Ennyire konnyen hagyod magad?
Csak hajta
3 szeretne folytatni mindenképp, csak előbb magamba kell rendet tegyek.
Mert volt egy kezdődő kapcsolatom ami hasonlóan kezdődott egy korábbi munkahelyemen, és most ö van a fejembe -nem vagyunk együtt még.
6 dehogy, de ez csak csók volt.
Nem vagyok könnyelmű, életem során csak 2vel sexeltem pedig már 29elmúltam
Szerintem ez menő.
Rövid, de velős sztori.
"Nem vagyok könnyelmű" Haha! Ezt azért ne mondd, szerintem tartogatsz még magad számára is meglepetéseket! ;)
Majd írd meg a folytatást.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!