Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írásban vagány, személyesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írásban vagány, személyesen félénk a srác. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Néhány hete megismerkedtünk egy sráccal a Tinderen, aztán sor került az első találkozóra is. Egész jól sikerült az este, jól elbeszélgettünk, de valahogy nem volt meg az összhang úgy, igazán, mint ahogy az írásban tűnt, hogy meglesz. Kicsit félénk srácnak tűnik személyesen, kicsit talán az a "nethuszár" típus, aki írásban nagyon toppon van, élőben viszont sokszor zavarban van és látszik, hogy feszeng azon, hogy nem lesz téma. Egyébként sokkal szűkszavúbban is reagál, mint írásban. Én igyekszem nagyon közvetlennek lenni, beindítani és fenntartani a beszélgetést, ha úgy van, és úgy tenni, mintha nem látnék a zavarából semmit, hogy ne érezze kellemetlenül magát, viszont nem nagyon látok változást... Türelmes vagyok és bízom benne, hogy feloldódik, viszont aggaszt, hogy mi van, ha ez így marad.

Aki esetleg hasonló személyiség, titeket mi zökkent ki ebből, mitől oldódtok fel? Vagy akinek volt dolga ilyen sráccal, mi segített ezen?

Előre is köszi a válaszokat!

2021. dec. 1. 01:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5%

Nyilvanvaloan mas levelezett veled helyette. Biztos megbizott egy ilyen pua trenert.

Felejtsd el a sracot. Atvert.

2021. dec. 1. 02:56
 2/11 anonim ***** válasza:
58%

Mennyi a tinderes mostanság. Velem nincs kedved matchelni:D? Amúgy az elsőnek igaza volt, vagy leitatod...

Ahogy én észrevettem sokan megjatszak magukat, és az élő talalkozasok egy része kiabrandito.

2021. dec. 1. 03:49
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

nehany hete megismerkedtetek es csak egyszer talalkoztatok azota? ez eleve nem tul jo jel.

en adnek neki egy eselyt a kovetkezo talin, hatha elsore tenyleg csak nagyon tetszettel neki es zavarba jott.. de ha a 2.-on is ilyen, nem folytatnam tovabb az ismerkedest. francnak se kell egy ilyen izgulos, onbizalomhianyos kisfiu.

2021. dec. 1. 07:04
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
én meg azt mondom, hogy jár az esély az introvertáltabb személyiségeknek is! Igen, írásban jók vagyunk, személyesen meg ugyanolyan jók leszünk - kis idővel. Türelem az, amit adhatsz neki. Persze csak ha úgy érzed, van értelme.
2021. dec. 1. 07:35
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos mióta a szociális interakciók nagy része áttevődött az online térbe, ez a jelenség elég gyakori. Nőben is találkoztam ilyennel (és nem is a legfiatalabb korosztályban), elég kiábrándító tud lenni valóban.
2021. dec. 1. 08:41
 6/11 anonim ***** válasza:
16%
Tinderen szexpartner keresnek az emberek, nem társalkodópartnert. Biztos elege van a szövegből.
2021. dec. 1. 08:55
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
#6 A leírás alapján nem ez a helyzet, hanem hogy írásban nagydumás a srác, élőben meg kuka. Mint írtam, én is tapasztaltam már olyat, hogy élőben mintha egy teljesen másik ember lett volna az illető, mint akivel online dumáltam, és ez azért kérdéseket vet fel, még akkor is, ha nem a dumálás a cél.
2021. dec. 1. 09:03
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
randizz vele párszor aztán majd megnyílik
2021. dec. 1. 09:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden más rendben volt, akkor adj még egy kis időt. Vannak, akik nehezebben oldódnak fel.
2021. dec. 1. 10:38
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk a kérdező se százas, ha már az írkálás mögé egy személyiséget képzel. Amatőr.
2021. dec. 1. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!