Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha túl nagyok az igényeim randizás, férfiak terén?
Alapból kicsit elkényeztetett voltam egész életemben, egyedüli gyerekként az egész családban mindenki az én kívánságaimat leste.
Barátnőim szokták mondani, hogy én vagyok az a lány, akinek szinte minden nap születésnap, a maradék 2 pedig karácsony.
19 éves voltam az első és egyetlen kapcsolatomnál, ott is ugyanez volt a tendencia. A volt párom a tenyerén hordozott, amit kitaláltam akár csak említés szintjén is, azt igyekezett megvalósítani. Nem azért, mert különben házisárkány lettem volna, hanem mert nagyon szeretett.
Úriember volt teljesen.
5 évet voltunk együtt, tavasszal szakítottunk.
Most kezdek újból randizni, és eléggé elkeserít a felhozatal.
Pl. találkoztam tegnap egy sráccal, megittunk egy kávét és sütiztünk. Kérdezte a felszolgáló lány fizetéskor, hogy egyben vagy külön fizetünk, a srác rávágta, hogy külön, pedig valami 4 ezer körüli lehetett a két rendelés végösszege. Gondoltam, akkor nem vagyok neki szimpi, de még utána erősködött, hogy menjünk fel hozzá borozni (úgy, hogy borfesztivál van amúgy...), meg hogy mikor láthat újra?
Beszélgettem egy másik fiúval is, mondta, hogy elmehetnénk valamerre kirándulni, végül Szentendrére mentünk. Beültünk ebédelni, fizetéskor mondta, hogy fizethetnék én, mert ő emiatt a program miatt tankolt a kocsijába...
És tudom, hogy nekem is nagyon az igényeim, minden apróságra felfigyelek azonnal, de ilyenkor kiszaladnék a világból. Vagy mikor az a randiötlet, hogy menjek el hozzájuk és majd rendelünk pizzát... Ha mondom, hogy nekem ez nem randi, akkor meg értetlenkednek, hogy hát miért nem?
Mondjuk azt becsülöm a kérdezőben hogy elismeri hogy egy elkényeztetett nő. Aki számára a világ az úgy néz ki hogy mindig minden úgy van ahogy ő akarja.
Nem irigylem a következő pasiját.
A "fizethetnéd te az ebédem" nem túl szép, még akkor sem, ha már ott tudta, h nem akar folytatást. Akkor sem, ha őt terhelte mindkettőtök útiköltsége.
A sütis-kávés fiú viszonz teljesen korrekt volt.
Emancipáció van anyukám, sőt feminizmus! Ezt bizony ti akartátok. Mindenki azt kapja (és fizeti), amit rendelt.
Nem is tudom hogy képzelik a nők, h az egyenjogúságban ők csak az előnyöket kapják, a hátrányokat meg nem óhajták felvállalni. Hidd el, nem ér annyit a fekete lyukat esetleges távoli kilátása, hogy hogy bármelyik férfi ökröt csináljon magából.
Még én se láttam ilyen étlapot, pedig külföldön is voltam párszor.
Szerintem is legalább az első alkalmat illik a férfinek fizetni ha már randi. Ha csak kirándulás, vagy "tali" akkor nem, de randin igen. Bár nekem olyan is volt hogy otthonról hozott főtt kaját :D Máig nem tudom hogy ő csinálta vagy karacsonyrol maradt (utána talalkoztunk), de nem is érdekel. Tetszett a leleményessége.
Istenem azért ez a legnagyobb alap hogy ilyen helyzetekben a férfi fizet.
Sőt a normális férfiak ezt meg élvezik is hogy ok lehetnek a férfiak...
Felállnék és otthagynam őket
"Nem véletlen, hogy sok helyen a nőknek átnyújtott étlap, menü nem is tartalmaz árakat..."
Szánalmas vagy.
Valójában te égeted a normális nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!