Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha kifogyok a témákból? Randizási tanácsok, csend ellen
Röviden:
2.randinkun vagyunk túl, és mind a 2alkalommal 4órát voltunk együtt.
Rengeteget tudok dumálni, és ő is ott van a beszélgetésben, viszont egyszer csak elfogy a téma...
Minden sínen halad a csajjal, 2.randibol 2szer meg volt a csók, szóval nagy esély van arra, hogy össze jöjjünk.
Ami miatt feltettem ezt a kérdést, az azért van, mert szeretném elkerülni a csendet, a 3.randin.
3.randi 1hét mulva, és valószinüleg akkor is sétálunk, max le ülünk egy teraszra inni valamit, de mást a korlátozások miatt nem igen tudunk csinálni.
Random témákat ha tudtok írni, nekem az is megfelel, de az a gond, hogy ha már alkalmaztam őket, utána már nem tudom őket alkalmazni később, és megint másik témát kell keressek, és az a gond nincs ilyen sok téma...
Inkább valami olyasmi tanácsokat szeretnék kérni, hogy témázgatáson kivül mit tudok még tenni, annak érdekében, hogy ne egymást bámuljuk, miközben téma után gondolkozva agyon izgulom magam.
Ott tudok lenni a csendben, szóval van, hogy csak 5percen keresztül nézünk egymás szemébe, és el-el mosolyodunk.
Csak szimplán van mikor sétálunk egymás mellett, és 10percig csak megyünk előlre, míg eszembe nem jut valamiről valamilyen téma... akkor elmesélem a story-mat, ő vissza kérdez valamit, én válaszolok, és vége is az adott random témának..
Ő egy csodálatos nő... életcéljai vannak, és tesz is értük... nőies, és eszméletlenül csinos.., ritkán ír messengeren, vagyis van élete, és persze nincs mobil netje, ami engem persze zavar,mert hozzá szoktam, hogy mindig mindenki azonnal vissza ír, ő meg akkor tud, ha wifi közelben van, vagyis otthon, de nyilván nem szólom meg érte, mert nem az az ember vagyok, aki hátráltatni fogja őt a céljai elérésében, valamint barátaitól sem tiltom el nyilván...
Ezt a messengeres részletet azért teszem hozzá, mert hát nagyon keveset beszélgetünk messengeren, konkrétan heti 1szer ha tudunk találkozni..., szóval nem tudunk ki vesézni minden témát, de ha találkozunk, akkor sosincs elég téma, 4óra le tengése alatt teljesen ki ürülök...
Jó esetben magától jönnek a témák, ha szimpatikus vagy neki, akkor úgysem ebbe fog belekötni a másik.
Én pl. simán végigdumáltam a randijaimat (igaz ezek régen voltak már), mindenféle baromságokkal, mert ha kínosan érzem magam akkor általában ez a védelmi reakcióm.
A baj az, hogy a téma egyszer elfog fogyni. Én mindig így járok - az összes emberi kapcsolatomban. Újak pedig nem nagyon lesznek, mert az életem unalmas és repetitív nem történnek benne új dolgok. Új témákat is csak az aktuális érdeklődési köröm szokott adni.
"konkrétan heti 1szer ha tudunk találkozni"
Miért ilyen ritkán?
1. Kérdezgesd őt. Te mit gondolsz erről? Te hogy csinálnád? Te miért így csinálod? Te miért így csináltad? Te akármi? TE BENNED MI VAN?!
Izé... elragadtattam magam. de érted. Beszéltesd!
Ne arról beszélj, hogy Te milyen zenét hallgatsz, hanem arról kérdezd, hogy ő milyet? stb. Kérdezz. Ne csak pofázz, mintha muszáj lenne. De nem csak kérdezni lehet, akár már felszólítani is. Rendszeresen szoktam mondani a barátnőmnek, hogy "Mesélj!" .
Vannak a béna kérdések: "Milyen napod/heted volt?" meg a "hogy vagy?"
válaszok rá: "jó" és "jól"
Vannak a kicsit jobb kérdések: "Mi volt a legrosszabb és legjobb dolog a hetedben? És miért? " Na erre már nem lehet egy szóval válaszolni és gondolkozni kell rajta.
2. JÁTSSZATOK! Az embert megismerni legjobban MUNKA során lehet, és második legjobban pedig a JÁTÉK során, mert az az élet leképezése kicsiben. Ha nincs más, akkor amőbázzatok, vagy pirospacsi, vagy szólánc, vagy sakk, vagy memória, vagy kártyajáték. vagy ujj párbaj, vagy akármi. Vagy szkander! :D De játékból ezerféle van. nem muszáj agyjátékot, mint sakk vagy amőba. Lehet gyorsasági, mint a pirospacsi, vagy rengeteg mobilos kétszemélyes játék van (csocsó, darts, billiárd). A közös játszás atom király és nem kell téma hozzá, mert nem BESZÉLTEK a kalandokról, hanem együtt élitek át.
3. Csináljatok random dolgokat. Ne beszélgessetek, hanem konkrétan csináljatok valamit. Mondjuk szökjetek be valami olyan helyre, ahol nem lehetnétek :D Őszintén szóval ez izgalmas. Manapság már az iskolák is ilyen helyek. Vagy tudom is én. Már közösen bliccelni a buszon is szabályszegés és adrenalint termel, amitől izgalmas lesz. Rajtatok múlik, hogy hol a határ.
Én például nagyon szeretek felfedezni, és tudom, hogy a városban az árkád tetején vannak olyan ajtók, ahova vásárló nemigen mehet be, csak ott dolgozó. De nem őrzi senki. Párszor már voltam arra, de sose jártam be igazán a dolgot, mert kb kommandózni kell, hogy ne vegyen észre senki.
Én a barátnőmet oda el akarom majd vinni egyszer, hogy bemenjünk és felfedezzük. Szerintem bazira izgalmas lehet egy ilyen. Aztán ha találunk valami eldugott kis helyet, akkor egy röpke szex még izgalmasabbá teheti a dolgot... de ez majd a pillanat heve eldönti.
Neked Sok sikert! :)
24F
Ja még a játékokhoz: Játékot kb bármiből lehet csinálni, csak "verseny" néven kell feltüntetni és akkor lehet mondani, hogy "játsszuk azt, hogy versenyzünk, hogy ki issza meg előbb ezt a pohár langyos tejet úgy, hogy nem használhatja a kezét és a pohár nem törhet el."
Vagy akármi. akár papír repülő hajtogatás verseny. vagy akármi! Úgy is lehet játékot kialakítani, hogy valami egyszerű dolgot kell csinálni, de mondjuk csukott szemmel. Vagy úgy kell rajzolnotok egy házat, hogy NEM beszélhettek, viszont mindketten ugyanazt a tollat fogjátok és nem ereszthetitek el. És Neki is házat kell rajzolni, meg Neked is. De szavakkal nem kommunikálhattok.
És akkor itt jön be, hogy rajzoljatok! Annyi kreatív dolog van. Akkor most már ovi is eszembe jutott, ahol van LEGÓ, JENGA! meg annyi jó játék. Komolyan mondom :D ezek nagyon jók lehetnek ám, ha tényleg van köztetek szikra, és egy csöppnyi gyerek is él még bennetek.
#5 voltam
rákereshetsz a neten randitémákra
ilyenek pl a leggázabb sztorija, amire a legbüszkébb, milyen számára egy ideális nyaralás (erről mi egyszerr 1,5 órát beszlétünk, vagyis beszéltettem inkább. játszottunk a feltételekkel h városban vagy parton, 1 napos, több napos stb. és sok minden kiderül így az emberről)
ha valaki részéről többször marad abba, őt kell kérdezni. és belekérdezésekkel bátorítani, hogy mondjon többet, mert tényleg érdekel. és ha tényleg jó dumás, utána majd megered a nyelve
A játékban pl ott az ország-város fiú lány stb játék. Ez gyerekkorom kedvence és ezt ugyanúgy lehet szóban. Választotok egy betűt és minden kategóriából egyet mondotok. és pl feljön Debrecen a D-nél akkor az is lehet hogy rájöttök, hogy valakinek ahhoz van egy jó sztorija
a másik dolog ami a csendekre jó az a kevésbé kellemes kérdések. ilyenkor eleve kicsit feszültebb a hangulat ami megteremti a teret az olyan dolgoknak amit random nem hoznál fel. itt olvastam nemrég egy olyan kérdést hogy hogy mondja meg valaki a partnernek, hogy a kis borostát szereti és a szakállat nem. vagy nekem volt egyszer egy srác akinél itt krédeztem rá, hogy miért nem csókolt meg még a második randin sem (volt oka).
Vagy ha sok ideje csönd van, akkor csak random kiabáld be, hogy "Kínos csönd!"
És akkor már hirtelen nem lesz csend :D
#5 voltam.
Barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt, a mai napig nem volt olyan, hogy "elfogyott a téma".
Ilyen nincs. Mindig van miről beszélni, ha csak a galambról ami előtted eltotyod, de mindig van valamiről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!