Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha kifogyok a témákból? Randizási tanácsok, csend ellen
Röviden:
2.randinkun vagyunk túl, és mind a 2alkalommal 4órát voltunk együtt.
Rengeteget tudok dumálni, és ő is ott van a beszélgetésben, viszont egyszer csak elfogy a téma...
Minden sínen halad a csajjal, 2.randibol 2szer meg volt a csók, szóval nagy esély van arra, hogy össze jöjjünk.
Ami miatt feltettem ezt a kérdést, az azért van, mert szeretném elkerülni a csendet, a 3.randin.
3.randi 1hét mulva, és valószinüleg akkor is sétálunk, max le ülünk egy teraszra inni valamit, de mást a korlátozások miatt nem igen tudunk csinálni.
Random témákat ha tudtok írni, nekem az is megfelel, de az a gond, hogy ha már alkalmaztam őket, utána már nem tudom őket alkalmazni később, és megint másik témát kell keressek, és az a gond nincs ilyen sok téma...
Inkább valami olyasmi tanácsokat szeretnék kérni, hogy témázgatáson kivül mit tudok még tenni, annak érdekében, hogy ne egymást bámuljuk, miközben téma után gondolkozva agyon izgulom magam.
Ott tudok lenni a csendben, szóval van, hogy csak 5percen keresztül nézünk egymás szemébe, és el-el mosolyodunk.
Csak szimplán van mikor sétálunk egymás mellett, és 10percig csak megyünk előlre, míg eszembe nem jut valamiről valamilyen téma... akkor elmesélem a story-mat, ő vissza kérdez valamit, én válaszolok, és vége is az adott random témának..
Ő egy csodálatos nő... életcéljai vannak, és tesz is értük... nőies, és eszméletlenül csinos.., ritkán ír messengeren, vagyis van élete, és persze nincs mobil netje, ami engem persze zavar,mert hozzá szoktam, hogy mindig mindenki azonnal vissza ír, ő meg akkor tud, ha wifi közelben van, vagyis otthon, de nyilván nem szólom meg érte, mert nem az az ember vagyok, aki hátráltatni fogja őt a céljai elérésében, valamint barátaitól sem tiltom el nyilván...
Ezt a messengeres részletet azért teszem hozzá, mert hát nagyon keveset beszélgetünk messengeren, konkrétan heti 1szer ha tudunk találkozni..., szóval nem tudunk ki vesézni minden témát, de ha találkozunk, akkor sosincs elég téma, 4óra le tengése alatt teljesen ki ürülök...
Vigyel franciakartyat,magyar kartyat,marokkot,tarsasjatekot ,szokirakot. Puzzlet.
V Idd el egy parkba piknikezni. Ott napozhattok maszirozhatjatok egymast hatat ,labat.
Egyebkent miert kellene beszelgetni folyamatosan?? Maszirozas kozbe nem beszelgetunk,max kerdezzuk ,h jo ,eleg eros-e,hol faj.
Keszulhetsz paros jogagyakorlatokkal. Takarot,polifomot vigyel.
Vidd el kirandulni : Ram Szakadek.
Szedjetek vhol szemetet kozosen.
Menjetek el egyutt futni.
Ha kell meg otlet barmikor randira,irj privatot! Segitek szivesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!