Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha túl nagyok az igényeim randizás, férfiak terén?
Alapból kicsit elkényeztetett voltam egész életemben, egyedüli gyerekként az egész családban mindenki az én kívánságaimat leste.
Barátnőim szokták mondani, hogy én vagyok az a lány, akinek szinte minden nap születésnap, a maradék 2 pedig karácsony.
19 éves voltam az első és egyetlen kapcsolatomnál, ott is ugyanez volt a tendencia. A volt párom a tenyerén hordozott, amit kitaláltam akár csak említés szintjén is, azt igyekezett megvalósítani. Nem azért, mert különben házisárkány lettem volna, hanem mert nagyon szeretett.
Úriember volt teljesen.
5 évet voltunk együtt, tavasszal szakítottunk.
Most kezdek újból randizni, és eléggé elkeserít a felhozatal.
Pl. találkoztam tegnap egy sráccal, megittunk egy kávét és sütiztünk. Kérdezte a felszolgáló lány fizetéskor, hogy egyben vagy külön fizetünk, a srác rávágta, hogy külön, pedig valami 4 ezer körüli lehetett a két rendelés végösszege. Gondoltam, akkor nem vagyok neki szimpi, de még utána erősködött, hogy menjünk fel hozzá borozni (úgy, hogy borfesztivál van amúgy...), meg hogy mikor láthat újra?
Beszélgettem egy másik fiúval is, mondta, hogy elmehetnénk valamerre kirándulni, végül Szentendrére mentünk. Beültünk ebédelni, fizetéskor mondta, hogy fizethetnék én, mert ő emiatt a program miatt tankolt a kocsijába...
És tudom, hogy nekem is nagyon az igényeim, minden apróságra felfigyelek azonnal, de ilyenkor kiszaladnék a világból. Vagy mikor az a randiötlet, hogy menjek el hozzájuk és majd rendelünk pizzát... Ha mondom, hogy nekem ez nem randi, akkor meg értetlenkednek, hogy hát miért nem?
"húzz már innen. Köszi."
Kérdező, veled se lehet könnyű, ha ilyen a stílusod.
A stílusom normális, de ez egy nőgyűlölő. Kötözködik, kellemetlenkedik.
Ha rám valahol nem kíváncsiak, akkor nem rontom ott a levegőt. Ő miért nem tud ugyanígy tenni?
Igen, 23-as, ezt már leírtad, szerencsére többször is.
Felfogtuk, neked nem kell se szép, se csúnya nő, mert az amúgy is kevés pénzedet nem költenéd rá. Na, lapozhatunk?
Az nem kötözködés hogy nem olyan válaszokat kapsz csak amiket elképzeltél. Mondom, te egy álomvilágban élsz.
Nem vagyok nőgyűlölő amúgy.
S lehet te nem vagy kíváncsi rám, de lehet más kommentelő meg igen. Fogd már fel hogy nem csak te vagy a világon!
Viszont ez az én kérdésem, és semmi értelme annak, hogy hülyeségeket írogatsz a kérdésem alá. Kit érdekel, neked milyen nő kellene?
Írj ki kérdést, beszélgessél ott másokkal akkor, ne itt!
25: Te hogy képzelsz el amúgy egy párkapcsolatot? Együtt vagy egy férival, aki lesi minden óhajodat, egyben a bankautomatád is, miközben kiváló szerető is az ágyban?
Igen, nagyok az igényeidm, gondolom a stílusod is hasonló az életben is, egy kis hisztérikát képzelek el.
20
AZ nem női étlap, hanem vendég étlap a neve, és az árakat feltüntetett verziót annak adják, aki foglalta az asztalt, mert ő a házigazda feltehetően. És lehet, hgy a nőknek is ezt adják, de ez inkább felháborító, mint pozitív. Lehet, hogy úgy gondolják, nem kell fizetned, viszont más dolgokban is kevesebbre tartanak, csak mert nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!